Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Godzilla mini figura fekete-kék
Godzilla mini figura fekete-kék
3 750 Ft

Godzilla mini figura fekete-kék

Godzilla jellegű mini figura fekete-kék. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis utángyártott termék.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
3 750 Ft
Részletek

Godzilla egy híres japán filmszörny, a kaiju műfaj egyik legikonikusabb alakja. Az eredeti Godzilla film, "Godzilla, a szörny" (japán cím: Gojira), 1954-ben készült, és rendezője Ishirō Honda volt. A karaktert Tomoyuki Tanaka, Ishirō Honda és Eiji Tsuburaya alkotta meg.

Godzilla egy hatalmas dinoszaurusz-szerű lény, aki a csendes-óceáni csendes-vízben él, és különböző ősi eredetű szörnyekkel, emberekkel vagy más kaijukkal kerül össze a különböző filmekben és médiumokban. A karaktert sok film, televíziós sorozat, képregény és más médiumokban használták fel, és egyfajta japán popkultúrális ikonná vált.

Jellegzetes megjelenése Godzilla hatalmas mérete, légszennyező sugárzása (gyakran "Godzilla lézersugara" néven emlegetik) és jellegzetes rángatózó mozgása miatt lett ismert. A karakter számos továbbfejlesztett változata és változata létezik a különböző médiumokban, és az évek során a karaktert többször újraalkották és újrafelhasználták a különböző Godzilla filmekben és egyéb projektekben.

Godzilla nemcsak japán, hanem világszerte népszerű, és a kaiju műfaj egyik kiemelkedő alakjává vált. A karakter mélyebb jelentéssel is rendelkezik, és a Godzilla filmek gyakran reflektálnak különböző társadalmi és környezeti témákra.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
3750 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
482381
Hasonló termékek