Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Godzilla mini figura szürke
Godzilla mini figura szürke
3 750 Ft

Godzilla mini figura szürke

Godzilla jellegű mini figura szürke. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis utángyártott termék.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
3 750 Ft
Részletek

Godzilla egy híres japán kaiju (óriás szörny) karakter, aki először 1954-ben tűnt fel az azonos című filmjében. A karakter azóta számos további film, televíziós sorozat és más médiumokban is szerepelt.

Eredetileg a Godzilla (Gojira) név a japán kiejtése a szavaknak "gorilla" (gorilla) és "kujira" (cet) kombinációjának, amely a szörny hatalmas méretét és tengeri eredetét jelzi. A karaktert gyakran egy nukleáris kísérlet eredményeként megmutatkozó radioaktív szörnyként ábrázolják.

Godzilla ikonikus megjelenését hosszú, sötétzöld színű bőre, hátrafelé álló hegyes tüskéi és hatalmas, félelmetes külseje jellemzi. A karakter egyfajta antihős szerepét is betölti, mivel néha a Föld védelmezőjeként jelenik meg, amikor más kaijuk vagy földi fenyegetések támadnak.

A Godzilla filmek különböző időszakokban és különböző stúdiók által készítettek, és a karaktert a japán kultúra mellett a világ minden táján ismerik és szeretik. Godzilla nem csupán egy filmsorozat karaktere, hanem egy kulturális ikon, amely számos művészeti műfajban és termékekben is megjelent.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
3750 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
163266
Hasonló termékek