Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Godzilla plüss 20 cm szürke
Godzilla plüss 20 cm szürke
10 990 Ft

Godzilla plüss 20 cm szürke

Godzilla jellegű plüss 20 cm-es, szürke.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Raktáron lévő termékek szállítási ideje: 2-3 munkanap
Rendelhető termékek beszerzési és szállítási ideje várhatóan: 15 munkanap

Részletek

Godzilla kultúrája egészen 1954-ig nyúlik vissza, mikor egy japán filmstúdió kiadta az első Godzilla filmet, melyben kezdetleges makettezett technológiával mutatták be Godzillát, mint a szörnyek királyát, aki hatalmas termetével letapos egy egész várost.

Az eredeti koncepció szerint egy Varánusz gyík testében - amelyik egy atomrobbanásból visszamaradt sugárzásnak lett kitéve - genetikai mutáció indul meg, így születik meg Godzilla, az óriás szörny, aki nemcsak hatalmas, erős és veszélyes, de még sugárzó lángnyelvet is képes okádni a szájából.

Ezzel elindult a Godzilla-lavina a filmgyártásban is, megnövekedett Godzilla rajongó tábora is és a mai napig születnek az újabb és újabb filmek, melyek Godzilláról és az ő ellenségeiről szólnak.

A Godzilla körüli történet, a föld elpusztítására született Godzilla-szerű titán szörnyek egy egész Godzilla-univerzumot építettek fel, a benne megtalálható szörnyek mindegyike sajátos képességekkel, motivációval és saját névvel rendelkezik.

Adatok
Kategória
Plüssök
Gyártó
WHL
Korosztály
3 éves kortól
Ár
10990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
112826
Hasonló termékek