Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között

Godzilla plüss 30 cm
Godzilla plüss 30 cm
12 990 Ft

Godzilla plüss 30 cm

Godzilla plüss 30 cm
Godzilla plüss 30 cm

Godzilla jellegű plüss 30 cm-es méretben.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Külső raktáron, várható kézbesítés
2024.05.14
Elérhető :  3 db
12 990 Ft
Részletek

Godzilla egy ikonikus kaiju (japán szó a szörnyekre utalóan) karakter, akit eredetileg a Toho filmstúdió hozott létre. Első megjelenése a 1954-es "Godzilla" című japán film volt, amely szörnyfilmekre és kaijura épült. A karakter az évek során vált népszerűvé és kultikussá, és számos más filmstúdió is készített Godzilla-filmeket a világ különböző részein.

Néhány alapvető információ Godzilla karakteréről:

Eredet: Godzilla eredetileg egy radioaktív óriásszörny, akit az atombombák káros hatásai ébresztettek fel. Az első film történetében a szörny a Japán partjait fenyegeti.

Megjelenés: Godzilla megjelenése sokat változott az évek során, de általában egy hatalmas dinoszaurusz-szerű lényként ábrázolják, lángoló szemekkel és hatalmas fokozatokkal.

Szerep a filmekben: Godzilla gyakran a Föld védelmezőjeként jelenik meg a későbbi filmekben, ahol más kaijukkal vagy más veszélyekkel szemben harcol.

Godzilla franchise: A karakter a Godzilla-franchise részeként számos filmen kívül televíziós sorozatokban, képregényeken és egyéb médiumokban is megjelent.

Kultúra és hatás: Godzilla a japán és a világ kultúrájában is fontos szerepet játszik, és számos más médiumban, például videójátékokban és popkultúrás referenciákban is megjelenik.

A Godzilla karakter története és jelentősége szerteágazó, és számos kreatív megközelítés és adaptáció született az évek során, így mindig érdemes lehet felfedezni az egyes filmeket és médiumokat, hogy részletesebben megismerjük ezt a legendás szörnyet.

Adatok
Kategória
Plüssök
Gyártó
WHL
Korosztály
4 éves kortól
Ár
12990 Ft.
Állapot
Új
Cikkszám
327879
Hasonló termékek