Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Half-life Ps2 játék
Half-life Ps2 játék
15 000 Ft

Half-life Ps2 játék

Half-life Ps2 játék
Half-life Ps2 játék

Half-life Ps2 játék, használt, ellenőrzött  minőség.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
15 000 Ft
Részletek

A "Half-Life" eredetileg egy számítógépes első személyű lövöldözős játék, amelyet a Valve Corporation fejlesztett és kiadott 1998-ban. Az eredeti Half-Life játékot népszerűvé tette a forradalmian új történetmesélési módja és az élethű, interaktív környezetek, amelyek lehetővé tették a játékosoknak, hogy a történet részeseivé váljanak.

A Half-Life PS2 változatát a Gearbox Software fejlesztette ki és a Sierra Studios adta ki 2001-ben a PlayStation 2 konzolra. Ez a változat kiegészítőként szolgált a Half-Life számítógépes változatához képest, és tartalmazott egy új történeti kampányt is, amely a Half-Life: Blue Shift nevet viselte.

A Half-Life PS2 kicsit eltért a számítógépes változattól a grafika, a vezérlés és egyéb technikai szempontokban. A PlayStation 2 hardverének korlátai miatt néhány elemet módosítani kellett, de még mindig sikerült hű maradni a Half-Life eredeti élményéhez.

Fontos megjegyezni, hogy a Half-Life játéksorozat az évek során továbbfejlődött, és további részek, kiegészítők és folytatások jelentek meg, például a Half-Life 2 és a Half-Life: Alyx.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Valve Corporation
Korosztály
15 éves kortól
Ár
15000 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
951772
Hasonló termékek