Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Hamupipőke baba 2020 Jubileumi kiadás Hasbro

Hamupipőke baba 2020 Jubileumi kiadás Hasbro
Hamupipőke baba 2020 Jubileumi kiadás Hasbro
Hamupipőke baba 2020 Jubileumi kiadás Hasbro
Hamupipőke baba 2020 Jubileumi kiadás Hasbro
Hamupipőke baba 2020 Jubileumi kiadás Hasbro
Hamupipőke baba 2020 Jubileumi kiadás Hasbro

Hamupipőke báli ruhában baba 29 cm-es méretben. Ez a különleges kiadás 2020 Karácsonyán került forgalomba limitált kiadásban, a klasszikus Disney Hamupipőke mesefilm 70. évforulója alkalmából. Eredeti licenszelt Disney Hasbro termék, azonosító: E90435L1


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Raktáron lévő termékek szállítási ideje: 2-3 munkanap
Rendelhető termékek beszerzési és szállítási ideje várhatóan: 15 munkanap

ÁTMENETILEG ELFOGYOTT
39 500 Ft
Részletek

A Hamupipőke a Disney stúdió egyik klasszikus animációs filmje, amely 1950-ben jelent meg először. A történet eredetileg egy francia népmesére, Charles Perrault Hamupipőke című művére épül. A Disney által alkotott változat azonban néhány módosítást tartalmaz a klasszikus meséhez képest.

A történet középpontjában egy fiatal lány, Hamupipőke áll, akit gonosz mostohája és mostohatestvérei sanyarú körülmények között tartanak. Hamupipőke azonban reménykedik, és egy csodálatos varázslatnak köszönhetően lehetőséget kap, hogy részt vegyen egy királyi bálban. A varázslat segítségével az állatkák, például egy varjú és egerek, különböző eszközökkel és ruhadarabokkal segítik Hamupipőkét elkészülni a bálra.

A bál során Hamupipőke találkozik egy bámulatosan jóképű herceggel, és köztük szerelem szövődik. Azonban a varázslatnak éjfélkor véget ér, és Hamupipőkének sietnie kell, hogy el ne csípjék a varázslat után visszaálló szegénységes életébe.

A herceg Hamupipőkét próbálja megtalálni, és végül egy üvegcipő alapján talál rá. A cipő Hamupipőkére illik, és így a herceg megtalálja az igazi szerelmet. A történet végén Hamupipőke és a herceg boldogan élnek, és a gonosz mostoha és mostohatestvérei megkapják érdemelt büntetésüket.

A Hamupipőke Disney-verziója az évek során számos generáció számára vált kedvencévé, és a karakterek, dalok és varázslatos történetek révén a Disney animációs filmművészet egyik ikonikus alkotásává vált.

Adatok
Kategória
Babák
Gyártó
Hasbro
Korosztály
3 éves kortól
Ár
39500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Elfogyott
Cikkszám
952849
Hasonló termékek