Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Hangya Ant-man figura 28 cm-es
Hangya Ant-man figura 28 cm-es
4 750 Ft

Hangya Ant-man figura 28 cm-es

Marvel Avengers Bosszúállók Hangya jellegű figura 28 cm-es. Kiváló minőségű, utángyártott termék. Doboz nélküli termék, gyári csomagolásban.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
Várható kézbesítés: 2023.12.22.

Megérkezhet karácsony előtt?
Hétfőig (2023.12.04-ig) leadott és kiegyenlített rendelések még megérkezhetnek 12.22-ig!

Külső raktáron
4 750 Ft
Részletek

A Hangya egy kitalált szereplő, szuperhős a Marvel Comics képregényeiben. Hangya képes a méreteit megváltoztatni az óriástól kezdve a legkisebb atomokig, persze mint minden szupererő ez is végzetes lehet, ha nem tudja megfelelően irányítani a gazdája.

Hank Pym, az eredeti Hangya (Ant-Man): Hank Pym volt az első Marvel szuperhős, aki a Hangya nevet viselte. Ő egy zseniális tudós és feltaláló, aki megtalálta a "Pym részecskék" nevű anyagot, amely lehetővé teszi a méret változtatását. Hank Pym az első Hangyaként csökkentette a testét a hangyák méretére, és ezáltal nagyobb erőt és sebességet ért el. Később Pym más nevekkel, mint például Az Űrtörpe vagy Sárga Darázs, ismertté vált.

Scott Lang, a második Hangya (Ant-Man): Scott Lang egy tolvaj, aki Hank Pymetól kapja a lehetőséget, hogy az ő technológiáját használja. Scott Lang azért válik Hangyává, hogy megmentse a lányát, és az általa viselt öltözet lehetővé teszi számára a méretezés és más képességek használatát. Scott Lang az első Hangya nevével ismert, bár később az első Hangya, Hank Pym is visszanyerte ezt a nevet.

Mind Hank Pym, mind Scott Lang Hangyaként számos kalandban vett részt a Marvel képregényekben. A karakterek története többször is összefonódott más szuperhősökkel és csapatokkal, mint például Az Űrtörpe a Bosszúállók vagy Scott Lang a Gonosztevők között. A Hangya karakterek különleges képességeik és történeteik révén hozzájárultak a Marvel univerzum sokszínűségéhez.

Adatok
Kategória
Szuperhősök
Gyártó
Takara Tomy
Korosztály
3+
Ár
4750 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
385781
Hasonló termékek