Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Három fejű fekete sárkány figura 20 cm
Három fejű fekete sárkány figura 20 cm
7 990 Ft

Három fejű fekete sárkány figura 20 cm

Három fejű fekete sárkány figura 20 cm
Három fejű fekete sárkány figura 20 cm
Három fejű fekete sárkány figura 20 cm
Három fejű fekete sárkány figura 20 cm

Három fejű fekete sárkány figura 20 cm-es méretben. Részletesen kidolgozott, kiváló minőségű, biztonságos műanyagból készült figura.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

7 990 Ft
Részletek

A Dungeons & Dragons (D&D) fantasztikus szerepjáték világában a fekete sárkányok az egyik kromatikus sárkányfajba tartoznak. A kromatikus sárkányok általában gonosz és pusztító lények, és a fekete sárkányok különösen hírhedtek a romboló természetükről és mérhetetlen kegyetlenségükről.

Néhány jellemző a D&D világában a fekete sárkányokra vonatkozóan:

Szín és Kinézet: A fekete sárkányok fekete bőrrel és pikkelyekkel rendelkeznek, ami megkülönbözteti őket a többi kromatikus sárkánytól. Bőrük rendszerint fénytelen és sötét, ami jól alkalmazkodik az árnyékos területekhez.

Környezet: A fekete sárkányok gyakran élnek mocsaras területeken, sötét erdőkben, lápos vidékeken vagy más olyan helyeken, ahol könnyen meg tudnak rejtőzni és a víz alá merülni.

Gonosz Természet: Ezek a sárkányok hírhedten gonoszak, kifinomult ravaszságukkal és kegyetlenkedésükkel. Gyakran élvezik mások fájdalmát és szenvedését.

Fekete Lélegzet: A fekete sárkányok képesek a fekete lélegzet nevű támadásra, amelyet általában savként ábrázolnak. Ezt a támadást használják ellenségeik ellen, hogy kárt tegyenek vagy megsemmisítsék őket.

Okkult Erők: A fekete sárkányokat a sötét és okkult erők követőinek tekintik. Gyakran varázsolnak és alkalmazzák a mágiát, hogy még inkább fokozzák hatalmukat.

Fontos megjegyezni, hogy a D&D különböző kiadásaiban és kampányvilágaiban a sárkányok részletei változhatnak. Mindig érdemes az aktuális kiadások szabályait és az adott kampány forrásanyagait ellenőrizni, hogy a sárkányokkal kapcsolatos információid naprakészek legyenek.

A háromfejű sárkány a D&D (Dungeons & Dragons) fantáziajáték-világában egy olyan szörnyfaj, amely három fejjel rendelkezik, és gyakran a kromatikus sárkányok közé sorolják. Kromatikus sárkányok a D&D világában a gonosz és pusztító sárkányok kategóriájába tartoznak.

A három fej rendszerint különböző támadó képességekkel rendelkezik. Például egyik fejük mérgezhet, másik tűzöt okozhat, és a harmadik fejük lehet, hogy lélegzetvétele savas. Ez a változatosság teszi őket kihívást jelentő ellenfelekkel a csatában.

Taktikai Előny: A háromfejű sárkányok nagy taktikai előnyt élvezhetnek, mivel képesek különböző célpontokra támadni egyetlen kör alatt, és különböző típusú támadásokkal rendelkeznek.

Ellenséges Természet: Mint a kromatikus sárkányok általában, a háromfejű sárkányok is gonoszak és ellenségesek. Gyakran hatalomvágyból vagy rosszindulatból követnek el cselekedeteket, és gyönyörűséget találnak mások kínszenvedésében.

Adatok
Kategória
Dinoszauruszok, Sárkányok, Jurassic World
Gyártó
BESTZY
Korosztály
4 éves kortól
Ár
7990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
888911
Hasonló termékek