Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Három fejű kiméra sárkány figura 20 cm
Három fejű kiméra sárkány figura 20 cm
9 990 Ft

Három fejű kiméra sárkány figura 20 cm

Három fejű kiméra sárkány figura 20 cm
Három fejű kiméra sárkány figura 20 cm
Három fejű kiméra sárkány figura 20 cm

Különleges, három fejű kiméra sárkány figura 20 cm-es méretben. Kiváló minőségű, biztonságos műanyagból készült, részletesen kidolgozott sárkány figura.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Raktáron lévő termékek szállítási ideje: 2-3 munkanap
Rendelhető termékek beszerzési és szállítási ideje várhatóan: 15 munkanap

Részletek

A kiméra sárkány egy D&D (Dungeons & Dragons) fantasztikus szerepjáték-világában szereplő szörny, ami egy fúziója a két különböző szörnytípusnak: a kimérának és a sárkánynak. A kiméra egyébként is egy fantasztikus lény, mely általában egy oroszlán, egy kecske és egy sárkány fúzióját ábrázolja. A kiméra sárkány további fantáziát és izgalmat hoz a játékba, két erőteljes lény, a kiméra és a sárkány, tulajdonságait kombinálva.

Néhány általános jellemző a kiméra sárkányokra a D&D világában:

Kinézet: A kiméra sárkányok kinézete változhat, de általában megtartják a kiméra és a sárkány jellegzetes vonásait. Például lehetnek oroszlánfejjel, kecskefejjel és sárkányszárnyakkal rendelkező lények.

Szín és Típus: A kiméra sárkányok különböző színűek lehetnek, és azoknak a sárkányoknak a tulajdonságait örökölhetik, amelyek a keverék részei. Tehát lehetnek vörös, fekete, kék, vagy más színű kiméra sárkányok.

Támadó Képességek: A kiméra sárkányok rendszerint rendelkeznek a kiméra és a sárkány támadási képességeivel. Például lélegzetvétel-támadást használhatnak, szárnyakkal tudnak repülni, és rendszerint rendkívül erősek fizikailag is.

Intelligencia és Személyiség: Mivel a kiméra sárkányok a sárkányok intelligenciáját is örökölhetik, lehet, hogy rendkívül intelligens lények, és egyes esetekben saját egyéni személyiségük is lehet.

Kihívás: A kiméra sárkányok általában magas kihívást jelentenek a játékos karakterek számára, mivel kombinálják a két erős szörny típus jellemzőit.

Mint minden D&D lény esetében, a kiméra sárkányok is változhatnak a különböző kiadások és kampányvilágok alapján. A D&D szabálykönyvek és kampány forrásanyagai tartalmazzák a legaktívabb információkat a jelenlegi kiadásokban.

Adatok
Kategória
Dinoszauruszok, Sárkányok, Jurassic World
Gyártó
Oenux
Korosztály
3 éves kortól
Ár
9990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
821282
Hasonló termékek