Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Harry Potter - Dobby mini figura
Harry Potter - Dobby mini figura
1 990 Ft

Harry Potter - Dobby mini figura

Harry Potter - Dobby jellegű mini figura. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

1 990 Ft
Részletek

Dobby a Harry Potter könyv- és film-sorozat egyik karaktere. Első megjelenése a "Harry Potter és a Titkok Kamrája" című második kötetben volt. Dobby egy házimanó, akit a Malfoy család szolgálatába köteleztek, és aki később Harry Potter barátjává válik.

Jellemzői:

Házimanó: Dobby a házimanók közé tartozik, egy kis, rövid termetű lény, magas fülekkel és nagy, zöldes szemekkel.

Szolgálat: Dobby azért kerül a Malfoy család szolgálatába, mert ők az ő mesterei. Azonban Dobby nagyon szenved az elnyomástól és a fizikai bántalmazástól, amit a Malfoy család tagjaitól kap.

Ruházat: A házimanók hagyományosan szolgálati ruhában járnak, és Dobby sem kivétel. Amikor először találkozunk vele, egy kopott, egyéb házimanók által kidobott zoknit visel.

Szabadulás kívánság: Dobby egy különleges házimanó, mert vágyik a szabadságra. A Malfoy család nem engedi szabadon, és ezért Dobby a mágikus törvényeket is figyelmen kívül hagyva próbál segíteni Harrynek.

Védelmező jelleg: Dobby rendkívül hűséges és védelmező Harry Potterhez. Bármilyen veszély fenyegeti is a fiút, Dobby mindent megtesz azért, hogy megvédje őt.

Dobby karaktere a sorozatban fontos szerepet játszik, és a történet folyamán számos esemény kapcsolódik hozzá, beleértve a saját szabadulását is.

Adatok
Kategória
Harry Potter
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
1990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
503640
Hasonló termékek