Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Harry Potter - Draco Malfoy mini figura
Harry Potter - Draco Malfoy mini figura
1 990 Ft

Harry Potter - Draco Malfoy mini figura

Harry Potter - Draco Malfoy jellegű mini figura. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

1 990 Ft
Részletek

A Harry Potter sorozatban a Malfoy család egy fontos szereplője a boszorkány- és varázslóvilágban. A legkiemelkedőbb Malfoy a sorozatban Draco Malfoy, akit J.K. Rowling írt meg.

Draco Lucius Malfoy a Malfoy család egyetlen fia, Lucius és Narcissa Malfoy gyermeke. A Malfoy család gazdag és tiszta vérvonalú varázslócsalád, akik a sötét mágia támogatói közé tartoznak. Lucius Malfoy az események kezdetén a Mágiaügyi Minisztérium munkatársa, de kapcsolatban áll a Sötét Nagyúrral, Voldemorttal.

Draco a sorozatban először Harry Potterrel kerül kapcsolatba, amikor mindketten első évesek a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában. Draco és Harry között azonnal feszült viszony alakul ki, és Draco a háziversenyeken keresztül is rivalizál Harry-vel.

A későbbi kötetekben Draco szerepe tovább bővül, és láthatjuk, hogy a családja kapcsolatban áll a Sötét Nagyúrral. Draco-t a hatodik kötetben, a Főnix Rendjében arra kényszerítik, hogy besúgóként tevékenykedjen a Sötét Nagyúr szolgálatában. Később, a Halál ereklyéiben Draco és családja elkerülnek a Sötét Nagyúr szolgálatából, és némi könyörületet mutatnak Harry, Ron és Hermione iránt.

Draco karaktere a sorozat folyamán sokszínű fejlődésen megy keresztül, és a könyvek végére láthatjuk, hogy nem egyszerűen egy gonosz karakter, hanem olyan ember, aki komplex érzelmekkel küzd, és a családjához való hűségét egyensúlyozza a jó és rossz között.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
1990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
682990
Hasonló termékek