Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Harry Potter Draco Malfoy plüss 20 cm
Harry Potter Draco Malfoy plüss 20 cm
7 990 Ft

Harry Potter Draco Malfoy plüss 20 cm

Harry Potter Draco Malfoy plüss 20 cm.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

7 990 Ft
Részletek

Draco Malfoy egy fontos karakter a Harry Potter-sorozatban, akit J.K. Rowling alkotott meg. Ő az egyik legkiemelkedőbb diák a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában, és a Slytherin ház tagja, amely híresen ismert a bátorságot, ambíciót és elszántságot értékelő jellegéről. Draco jellemzően büszke és gőgös, gyakran viselkedik arrogánsan, és szereti azokat a diákokat, akiket tekintélyes családokból származónak tart.

A történet során Draco a főszereplő, Harry Potter ellentéteként jelenik meg. Őt az a vágy hajtja, hogy bizonyítsa magát a családjának és a Slytherin háznak, különösen apja, Lucius Malfoy elvárásai szerint. Draco szoros barátságot ápol a Crabbe és Goyle nevű fiúkkal, akik mindig készen állnak segíteni neki.

Bár eleinte látszólag ellenséges viszony alakul ki Harry és Draco között, később a történet során látszik, hogy Draco belső konfliktusokkal küzd, és néha megmutatja az emberi oldalát is. Különösen a hetedik könyvben látszik ez, amikor nehéz döntések elé kerül, és meg kell küzdenie az általa választott út következményeivel.

Adatok
Kategória
Harry Potter
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
7990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
576412
Hasonló termékek