Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Harry Potter - Lord Voldemort mini figura kígyóval
Harry Potter - Lord Voldemort mini figura kígyóval
1 990 Ft

Harry Potter - Lord Voldemort mini figura kígyóval

Harry Potter - Lord Voldemort jellegű mini figura kígyóval. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

1 990 Ft
Részletek

Voldemort a Harry Potter könyvsorozat főgonosz karaktere, akit J.K. Rowling alkotott meg. A karakter teljes neve Tom Marvolo Riddle, és eredetileg egy varázsló családba született. Az alábbiakban néhány kulcsfontosságú jellemzőt és történeti vonást mutatok be a Voldemort karakterrel kapcsolatban:

Születése és Gyermekkora: Voldemort a 20. század elején, 1926-ban született Tom Marvolo Riddle néven. Édesanyja, Merope Gaunt, egy varázsló családtagja volt, de elhagyta a férjét, Tomot, és mágia nélkül nevelte fel fiát. Merope később meghalt, és a kis Tom egy árvaházban nőtt fel, mivel az apja nem vállalta a gyermeket.

Hogwarts-beli Évei: Voldemort tehetséges varázslóként mutatkozott be már gyermekkora során, és miután megtudta varázslói képességeit, eljutott a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. Itt a Slytherin házba került, és hamar kimagasló képességeket mutatott az ördögi és sötét mágia terén.

Horcruxok és Halhatatlanság: Voldemort vágya a halhatatlanság volt, és ehhez elkezdett Horcruxokat készíteni. A Horcrux egy sötét mágikus tárgy, amiben a varázsló részét lezárva tárolja, ezáltal szinte halhatatlanná válik. Voldemort hét darab Horcruxot készített, beleértve az egyiket, amit a hírhedt Elder Pálcát is tartalmazó Varázslópálcát használt.

A Halálfalók és a Sötét Erők: Voldemort a Halál Eatereket szervezte maga köré, egy sötét és gonosz hadsereget, amely a sötét varázslatok és Voldemort céljai köré csoportosult. A Halál Eaterek Voldemort vezetése alatt azon dolgoztak, hogy a varázslóvilágban terjesszék a félelmet és hatalmukat.

Harry Potterrel Való Küzdelem: A Harry Potter könyvek fő cselekménye a Voldemort és Harry közötti konfliktusra épül. Voldemort meg akarja ölni Harryt, mert úgy véli, hogy egy jövendőbeli veszélyt jelent rá nézve. Azonban Harry ellenáll és többször is szembeszáll vele.

Végzetes Kihívások és Végzet: A könyvsorozat végén Voldemort egyre hatalmasabbá válik, de végül saját tervezetei és hűtlenségei miatt veszít. Harry Potter végül legyőzi őt, és Voldemort az egyik saját általa készített Horcruxot, a Gyűrűt megsemmisítve, végleg elpusztul.

Voldemort karaktere a könyvek és a filmek során mély fejlődésen megy keresztül, és a szerző szándéka szerint a hatalomvágy, a gyűlölet és az erőszak elárasztotta gonosz jelképe.

Adatok
Kategória
Harry Potter
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
1990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
662495
Hasonló termékek