Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Harry Potter Luna Lovegood plüss 20 cm
Harry Potter Luna Lovegood plüss 20 cm
7 990 Ft

Harry Potter Luna Lovegood plüss 20 cm

Harry Potter Luna Lovegood plüss 20 cm.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

7 990 Ft
Részletek

Luna Lovegood egy figyelemreméltó karakter a Harry Potter sorozatban, akit J.K. Rowling alkotott meg. Luna különleges, szabad szellemű, és híres a különcségeiről. Itt van néhány jellemzője:

Különleges látomások: Luna úgy véli, hogy van egyfajta második látása, és hajlamos olyan dolgokra hinni, amik másoknak furcsának tűnhetnek. Például hisz a tündérek, a nargle-ok és más mágikus lények létezésében.

Különleges megjelenés: Luna gyakran visel szokatlan ruhákat és ékszereket, és haja szinte mindig laza fonatban van.

Barátság: Bár sokan gúnyolták őt és kiközösítették a Roxfortban, Luna mindig hű maradt barátaihoz, különösen Harry Potterhez és társaihoz. Szoros barátságot ápol Harry-vel, Ronnal, Hermione-val és a többiekkel.

Ravenclaw: Luna a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Intézetben a Hollóhátban (Ravenclaw) találta magát, ami a bölcsesség és az intelligencia háza.

Tapasztalatok a Háborúból: Luna apja, Xenophilius Lovegood, az "Otthonik Mágia" című folyóirat szerkesztője, és mivel az ő családja támogatta Dumbledore Seregét, Luna is aktívan részt vett a Második Varázsvilágháborúban.

Különleges képességek: Bár Luna nem rendelkezik hatalmas varázstudással vagy harci képességekkel, számos alkalommal bizonyította, hogy okos, kitartó és bátor, különösen amikor barátait védeni kellett.

Összességében Luna Lovegood egy rendkívül egyedi és szerethető karakter a Harry Potter univerzumban, aki hozzájárul a sorozat varázslatos világának gazdagságához és mélységéhez.

Adatok
Kategória
Harry Potter
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
7990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
131352
Hasonló termékek