Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Harry Potter - Minerva McGalagony professzor mini figura
Harry Potter - Minerva McGalagony professzor mini figura
1 990 Ft

Harry Potter - Minerva McGalagony professzor mini figura

Harry Potter - Minerva McGalagony professzor jellegű mini figura. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

1 990 Ft
Részletek

Minerva McGalagony (angolul: Minerva McGonagall) egy kitalált karakter a Harry Potter-sorozatban, melyet J.K. Rowling alkotott. A karakter a Roxfort Varázslóképző Szakiskola igazgatóhelyettese és a Griffendél ház tanára. Minerva McGalagony a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

Varázslóképző: Minerva a Roxfort Varázslóképző Szakiskolában tanítja a Varázslás és Lélekátültetés tantárgyat, valamint az általános tanítói kötelességeket is ellátja.

Griffendél ház prefektusa: Korábban a Griffendél ház prefektusa volt, mielőtt tanár lett volna. A Griffendél ház az egyik négy ház a Roxforton.

Animagus: Minerva képes az animagus transzformációra, tehát képes állattá változni. Az ő animagus formája egy macska, pontosabban egy nagy fekete macska.

Az Igazgatóhelyettes szerepe: Az egész sorozat során Minerva McGalagony jelentős szerepet játszik Harry és barátai életében. Az egyik legfontosabb tanárként és Dumbledore jobbkezeként segíti az iskolai események irányítását.

Kemény, de igazságos: McGonagall karakterét általában kemény, határozott tanárnak mutatják be, aki azonban mélyen elkötelezett a diákok és az iskola iránt. Bár szigorú, mégis méltányos, és mindig az iskola védelmében áll.

A Filozófus Kőtől a Halál ereklyéiig: McGonagall karaktere az összes hét könyvben megjelenik, az első könyvtől kezdve, amikor Harry először találkozik vele a Roxfort Expresszen. A karakter az egész történet során kulcsfontosságú marad.

Minerva McGalagony tehát egy erős, elkötelezett karakter a Harry Potter-sorozatban, akinek fontos szerepe van a történet alakulásában és a főszereplők életében.

Adatok
Kategória
Harry Potter
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
1990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
274407
Hasonló termékek