Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Harry Potter Minerva McGalagony professzor  plüss 20 cm
Harry Potter Minerva McGalagony professzor plüss 20 cm
7 990 Ft

Harry Potter Minerva McGalagony professzor plüss 20 cm

Harry Potter Minerva McGalagony professzor plüss 20 cm.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

7 990 Ft
Részletek

Minerva McGonagall a Harry Potter-sorozat egyik kiemelkedő karaktere, akit J.K. Rowling alkotott. Ő a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola igazgatóhelyettese, valamint a Griffendél ház prefektusa és tanára. McGonagall professzor egy rendkívül okos és határozott személy, aki nagy tiszteletnek örvend a diákok és a többi tanár között egyaránt.

McGonagall professzornak igen fontos szerepe van Harry Potter életében. Ő az, aki értesíti Harryt arról, hogy ő egy varázsló, és segít neki beilleszkedni a varázsvilágba. Emellett a sorozat során McGonagall sokszor áll Harry és barátai mellé, hogy segítsen nekik megoldani különböző problémáikat és veszélyeket, miközben mindig a Roxfort és annak diákjai védelmét tartja szem előtt.

McGonagall professzor jellemzői közé tartozik a szigorúság és az elkötelezettség a tanítás iránt, ugyanakkor mély empátiát mutat a diákok iránt, különösen akkor, amikor azok veszélybe kerülnek. A karakter nagyon bölcs és erős, és az olvasók és nézők egyaránt tisztelik és kedvelik a határozottsága és jó szíve miatt.

Adatok
Kategória
Harry Potter
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
7990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
471405
Hasonló termékek