Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Kérdésed van? webshop@legendasjatekok.hu

Harry Potter - Rubeus Hagrid mini figura
Harry Potter - Rubeus Hagrid mini figura
1 990 Ft

Harry Potter - Rubeus Hagrid mini figura

Harry Potter - Rubeus Hagrid jellegű mini figura. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis, utángyártott termék.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Pontra szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

1 990 Ft
Részletek

Rubeus Hagrid egy másik kitalált karakter a Harry Potter könyvsorozatból, J.K. Rowling tollából. Hagrid a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola kertésze és az Elsőévesek Házaőre. Ő is az egyik közeli barátja Harry Potternek, Ron Weasleynek és Hermione Grangernek.

Hagrid egy hatalmas, szőrös férfi, aki sokféle állatot és lényt kedvel, beleértve a magyar tüskés házityúkot és a hipogrifot. Mivel a könyvsorozat elején a gyerekek még kicsik, Hagrid sokszor próbálja megóvni és segíteni őket. Ő az egyik azon kevés varázslók között, aki ismeri Harry igazi szüleit, és fontos szerepet játszik a fiú életében, bevezetve őt a mágia világába és segítve neki megismerni azokat a fontos részleteket, amelyek az életére és sorsára vonatkoznak.

Hagrid karaktere erőteljes, szeretetteljes és hűséges. Bár kívülről félelmetes lehet, belül jószívű és segítőkész. Különféle kalandokban vesz részt a sorozat folyamán, és gyakran a humor forrása is. A karaktert a Harry Potter filmsorozatban Robbie Coltrane alakította, és Hagrid is egyike lett a rajongók kedvenc karaktereinek.

Adatok
Kategória
Harry Potter
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
1990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
736818
Hasonló termékek