Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Harry Potter - Tekergők térképe
Harry Potter - Tekergők térképe
4 990 Ft

Harry Potter - Tekergők térképe

Harry Potter - Tekergők térképe. A Harry Potter regényekből és filmekből ismert bűvös térkép  másolata.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

4 990 Ft
Részletek

A Harry Potter sorozatban a Tekergők Térképe ("Marauder's Map" angolul) egy varázslatos térkép, amely a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskoláról szóló történetekben jelenik meg. A térkép a 3. rész, a "Harry Potter és az Azkabani Fogoly" című könyvben és az azt megelőző filmadaptációban tűnik fel. Itt van néhány információ a Tekergők Térképéről:

Készítők: A térképet négy diák - James Potter, Sirius Black, Remus Lupin és Peter Pettigrew - alkotta meg. Ők közismertek a Tekergőknek, és a térkép segített nekik, hogy láthatóak legyenek, miközben "kibújnak" az iskolai tilalom alól.

Működés: A Tekergők Térképe lenyűgözően részletes térképet mutat be a Roxfort területéről, beleértve az iskolát, a környező területeket, az épületeket és még azokat a személyeket is, akik a területen tartózkodnak. Az éppen aktív személyek mozgását és elhelyezkedését is pontosan mutatja.

Varázslat: A térkép varázslatosan működik. Ha valaki a varázsigéket ("I solemnly swear that I am up to no good" - "Ünnepélyesen esküszöm, hogy rosszat tervezek") kimondja és a "Mischief Managed" (Rosszaság lelepleződött) kifejezéssel zárja, akkor a térkép érvénytelenítődik, és a látható információk eltűnnek.

Harry Potter Felfedezése: Harry Potter a Tekergők Térképét a Fagyos Hópelyhes Fesztivál alatt találta meg az iskolai könyvtárban. A térkép segítségével a továbbiakban gyakran felkeresi a területet, figyelmen kívül hagyva a tilalmakat és megkerülve a szabályokat.

Fontos Cselekményi Elem: A Tekergők Térképe a sorozatban többször is fontos szerepet játszik, például segít Harrynek és barátainak elrejteni a Dolohov és a Rookwood nevű szökevényeket a Roxfortban.

A Tekergők Térképe egy olyan ikonikus elem a Harry Potter sorozatban, amely nemcsak a történetben játssza a szerepét, hanem a rajongók körében is népszerű lett a varázslatos és kalandos világa miatt.

Adatok
Kategória
Harry Potter
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
4990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
187745
Hasonló termékek