Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

Harry Potter - Thestral ló nagy mini figura
Harry Potter - Thestral ló nagy mini figura
4 490 Ft

Harry Potter - Thestral ló nagy mini figura

Harry Potter - Thestral ló nagy mini figura. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
Szállítási idő: 15 munkanap
Várható kézbesítés: 2023.10.26.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Külső raktáron :  3 db
4 490 Ft
Részletek

A Thestralok olyan mágikus lények a Harry Potter világában, amelyek láthatatlanok azok előtt, akik sosem láttak halált. J.K. Rowling Harry Potter könyveiben és az azok alapján készült filmekben vezette be a Thestralokat, és ezek a lények szimbolizálják a halált, a gyászt és azokat az érzéseket, amelyekkel az embereknek szembe kell nézniük az élet során.

Itt van néhány információ a Thestralokról:

Megjelenés: A Thestralok elég különleges megjelenéssel bírnak. Csontos és sovány testük van, és fekete bőrük láthatatlan a közeledő emberek számára. Ők a "Fekete lovagok", és csuklós, szegecses szárnyaik vannak, amelyek lehetővé teszik a repülést.

Láthatóság: A Thestralok azon emberek előtt láthatók, akik már életük során legalább egyszer szemtanúi voltak egy valódi halálnak és megértették annak jelentőségét és valóságát. Akik sosem láttak halált, azok számára a Thestralok láthatatlanok maradnak.

Gyász és halál szimbóluma: A Thestralok bemutatása a regényekben és a filmekben a halál és a gyász témáit hangsúlyozza. Harry Potter számára különösen fontosak a Thestralok, mivel láthatta őket a saját szülei halála után.

Háziállatok: A Thestralok számára lehetnek háziállatok is, amelyeket emberek a területen tartanak.

Repülés: A Thestralok a repülésben is jártasak, és a regények és filmek során többször is repülési jeleneteket láthatunk velük.

A Thestralok a Harry Potter történet mélyebb rétegeit és jelentéseit hozzák elő, és lehetővé teszik az olvasók és nézők számára, hogy elmélkedjenek a halál, a gyász és az emberi élet elmúlása felett.

Adatok
Kategória
Harry Potter
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
4490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
466078
Hasonló termékek