Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Harry Potter és Hedvig bagoly mini figura
Harry Potter és Hedvig bagoly mini figura
1 990 Ft

Harry Potter és Hedvig bagoly mini figura

Harry Potter és Hedvig bagoly jellegű mini figura. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

1 990 Ft
Részletek

A Harry Potter történet egy hatalmas népszerűségnek örvendő fantasy könyvsorozat, amit J.K. Rowling írt. A könyvek és az azok alapján készült filmek egy egész univerzumot alkotnak, amely világít a varázslat, a barátság és az önmegvalósítás témáira. Itt van néhány fontos információ a Harry Potter történetéről:

Könyvek: A történet 7 fő részből álló sorozatot alkot, amelyek a következők:

"Harry Potter és a Bölcsek Köve" (1997)

"Harry Potter és a Titkok Kamrája" (1998)

"Harry Potter és az Azkabani Fogoly" (1999)

"Harry Potter és a Tűz Serlege" (2000)

"Harry Potter és a Főnix Rendje" (2003)

"Harry Potter és a Félvér Herceg" (2005)

"Harry Potter és a Halál Ereklyéi" (2007)

Cselekmény: A sorozat főhőse, Harry Potter, egy fiú, aki kiderül számára, hogy ő egy varázsló, és a varázsvilágban él. A történet Harry és barátai, Ron és Hermione kalandjait követi, akik veszélyekkel néznek szembe és felfedezik a saját múltjukkal és a varázsvilág titkaival kapcsolatos összefüggéseket.

Hogwarts Varázslóképző Iskola: A fő részben a történet a Hogwarts Varázslóképző Iskolában játszódik, ahol Harry és barátai varázsolni tanulnak és részt vesznek az iskolai évfordulókon, kalandokon és próbákon.

Karakterek: A Harry Potter történet számos ikonikus karaktert mutat be, beleértve Harry-t, Hermione-t, Ron-t, Dumbledore-t, Snape professzort, Voldemortot és sok más karaktert.

Témák: A Harry Potter történet számos mély és komplex témát érint, mint például a barátság, a család, az elfogadás, az önmegvalósítás, az erkölcs és a hatalom.

Filmadaptációk: A könyvekből nyolc film készült, amelyeket a Warner Bros. Pictures adaptált. A filmek óriási népszerűségnek örvendenek és vizuálisan életre keltik a könyvek világát.

Média univerzum: A történet tovább bővült a "Fantasztikus Állatok" filmekkel, amelyek a varázsvilág előzményeit mutatják be.

A Harry Potter történet a fantasy irodalom és a popkultúra ikonjává vált, és generációk számára hozott létre varázslatos világot és felejthetetlen karaktereket.

Adatok
Kategória
Harry Potter
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
1990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
583918
Hasonló termékek