Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Hatsune Miku figura 15 cm
Hatsune Miku figura 15 cm
9 500 Ft

Hatsune Miku figura 15 cm

Hatsune Miku figura 15 cm
Hatsune Miku figura 15 cm

Hatsune Miku jellegű figura 15 cm-es méretben. Kiváló minőségű, hivatalosan utángyártott termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
Várható kézbesítés: 2023.12.22.

Megérkezhet karácsony előtt?
Vasárnapig (2023.12.03-ig) leadott és kiegyenlített rendelések még megérkezhetnek 12.22-ig!

Külső raktáron
9 500 Ft
Részletek

Hatsune Miku egy virtuális énekes és dalszöveggenerátor szoftver, amit a Crypton Future Media fejlesztett ki. Ő a "Vocaloid" nevű szoftver sorozat egyik legikonikusabb karaktere. Miku szerepe abban rejlik, hogy az emberek különböző hangmintákat és dallamokat használva szintetizált hangot generálhatnak, amelyek énekelnek és dalokat adnak elő.

Itt van néhány információ Hatsune Miku karakteréről:

Megjelenés: Miku megjelenése egy fiatal nőt idéz, hosszú, türkiz hajjal és karakteres hajcsattal. Az ő ikonikus kék hajszíne és észrevehető ruhája, amelyben gyakran látható, hozzájárultak az azonosíthatóságához.

Éneklés: Miku képessége énekelni, és hangja a Vocaloid szoftverrel generált. Felhasználók különböző dallamokat, hangmintákat és dalszövegeket adhatnak meg neki, majd a szoftver létrehozza a dalokat.

Koncertek és Előadások: Hatsune Miku nem csak egy szoftverkarakter, hanem a valóságban is megjelenik. Az "élő" koncertek során hologramok formájában lép színpadra, ahol digitális előadásokat ad elő, miközben a háttérben zenekar játszik.

Kultúrközösség: Miku rendkívül népszerű a popkultúrában, és számos rajongói közösség, rajzfilm, manga és más kreatív alkotások köré épülnek a neki szentelt témában.

Közösségi Tartalom: A Vocaloid közösség tagjai számos dalot és művészi alkotást hoznak létre a Miku szoftverrel, és megosztják azokat online platformokon.

Jelentőség: Miku meghatározója lett a digitális zenei kultúrának és a virtuális énekeseknek. Ő az első olyan karakter, aki ilyen széles körben elterjedt és elismert lett, és hatással volt a zeneiparra és a művészi kreativitásra is.

Hatsune Miku egyedi példája annak, hogyan kapcsolódhatnak össze a technológia, a zene és a művészet, és hogyan alakíthatja a digitális világ a kulturális kifejezési formákat.

Adatok
Kategória
Anime figurák
Gyártó
Frmact
Korosztály
3 éves kortól
Ár
9500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
260091
Hasonló termékek