Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Haunting ground Ps2 játék PAL (használt)

Cikkszám: 
361787
ÁTMENETILEG ELFOGYOTT
49 990 Ft
Részletek

Haunting ground Ps2 játék PAL régió, használt, ellenőrzött minőség.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

A "Haunting Ground" egy túlélőhorror videojáték, amit a Capcom fejlesztett és adott ki PlayStation 2 konzolra. A játék 2005-ben jelent meg Észak-Amerikában és Európában.

A játék főszereplője Fiona Belli, egy fiatal nő, aki egy baleset után egy elhagyatott kastélyban ébred fel. Fiona-nak meg kell találnia az útját a kastélyból, miközben elkerüli a veszélyeket és megoldja a kastélyban található rejtélyeket. Az egyik fő veszélyforrás az üldözők, akik különböző módszerekkel próbálják megtámadni Fionát. Emellett Fiona-nak segíthet egy kutyus, Hewie, akit meg kell idomítania, hogy segítsen neki a túlélésben és az ellenfelekkel való harcban.

A "Haunting Ground" hangsúlyozza a túlélés és a rejtvények megoldása fontosságát, és hangsúlyozottan kerüli a hagyományos fegyveres harcokat. A játék atmoszférája sötét és feszült, és sok olyan elemet tartalmaz, amelyek célja, hogy a játékost megijesszék és feszültségben tartsák.

A játékot a pszichológiai horror és a túlélőhorror műfajába sorolják, és sok játékos és kritikus pozitívan értékelte az egyedi hangulatot, a karakterek kidolgozottságát és a rejtélyeket. Ugyanakkor néhány kritika érkezett a játék irányítására és a nehézségi szintjére vonatkozóan is.

Adatok
Kategória:
Ps2 játékok (használt)
Gyártó:
Capcom
Korosztály:
18 éves kortól
Ár :
49990 Ft.
Állapot:
Használt, újszerű
Raktár :
Elfogyott
Hasonló termékek
Webáruház készítés