Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Hulk Vasember Hulkbuster nagy mini figura 7 cm
Hulk Vasember Hulkbuster nagy mini figura 7 cm
3 490 Ft

Hulk Vasember Hulkbuster nagy mini figura 7 cm

Marvel Avengers Bosszúállók Hulk Vasember Hulkbuster Piros Hulk jellegű nagy méretű mini figura. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

3 490 Ft
Részletek

A Hulkbuster egy kitalált karakter és páncél a Marvel Comics univerzumában, kifejezetten arra tervezve, hogy legyőzze Hulkot, a zöld színű, hatalmas erővel rendelkező szuperhőst. A Hulkbuster nevű páncél először a "Iron Man" (Vasember) képregénysorozatban jelent meg.

A Hulkbuster nevének eredete onnan származik, hogy ez a páncél kifejezetten a Hulk elleni harcra készült. Tony Stark (Vasember) tervezte és építette meg, felismerve, hogy Hulkot nehéz kontrollálni, és amikor az elveszíti az uralmát, különleges erőket kell bevetni az ellenőrzése alatt tartására.

A Hulkbuster páncél jellemzői között szerepel a nagyobb méret, erősebb páncélzat és különleges fegyverek, amelyek segítségével hatékonyabban lehet szembenézni a Hulkkal. A páncélzatnak rendszerint az Avengers csapatoknál van jelen, és akkor kerül elő, amikor Hulk ellen kell harcolni.

A Hulkbuster páncél egyik legismertebb megjelenése a "Avengers: Age of Ultron" (Bosszúállók: Ultron kora) című filmben volt, ahol a Marvel Cinematic Universe-ben (MCU) láthattuk először a karaktert. A filmben a Hulkbuster páncélban Tony Stark (Robert Downey Jr.) és Bruce Banner (Mark Ruffalo) közötti konfliktus során kerül sor a Hulk elleni harcra.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
Saturey
Korosztály
4 éves kortól
Ár
3490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
534396
Hasonló termékek