Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Így neveld a sárkányodat - Fényfúria álló plüss 20 cm
Így neveld a sárkányodat - Fényfúria álló plüss 20 cm
7 490 Ft

Így neveld a sárkányodat - Fényfúria álló plüss 20 cm

Így neveld a sárkányodat - Fényfúria álló plüss 20 cm.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Raktáron lévő termékek szállítási ideje: 2-3 munkanap
Rendelhető termékek beszerzési és szállítási ideje várhatóan: 15 munkanap

Részletek

A "Így neveld a sárkányodat" (How to Train Your Dragon) című animációs film- és könyvsorozat részeként a Light Fury Fényfúria egy fontos karakter, amely a harmadik részben, a "How to Train Your Dragon: The Hidden World" című filmben tűnt fel. A Light Fury egy ritka, fehér színű sárkány, a Night Fury (Éjszakai Fény) fajta nőnemű változata, és nagy hatással van a történet eseményeire és a főszereplő, Hiccup életére.

Itt van néhány információ a Light Fury karakterről:

Megjelenés: A Light Fury egy gyönyörű, fehér színű sárkány, amely hasonlóan néz ki, mint a fajtájának, a Night Fury-nak a férfi változata, akit a főszereplő, Hiccup a film során éjszakai égbolt fénye miatt Toothlessnek nevez el (vagyis Fogatlan). A Light Fury neve éppen a szárnyaikon lévő fényes, csillámló pöttyökről származik, amelyek még sötétben is ragyognak.

Szerep a Történetben: A Light Fury bevezetése a harmadik részben azzal jár, hogy Toothless találkozik egy másik fajtájához tartozó sárkánnyal. A Light Fury egy vad és kezdetben óvatos sárkány, de később egyre szorosabb kapcsolatba kerül Hiccup és Toothless között. A karakter bevezetése központi szerepet játszik a film cselekményében, mivel Hiccup és Toothless megpróbálják elvezetni sárkányoknak a legendás "Rejtett Világot", egy helyet, ahol a sárkányok békésen élhetnek.

Kapcsolat a Night Fury-val: A Light Fury és Toothless közötti kapcsolat az idő folyamán mélyül, és a romantikus elemek is megjelennek. A karakterek közötti kapcsolat érzelmileg meghatározó a történet szempontjából.

Jellemvonások: A Light Fury kezdetben félénk és óvatos, de idővel felbátorodik és megmutatja a saját személyiségét. A film folyamán a karakter fejlődése érzelmi és cselekvési szinten is látható.

Az "Így neveld a sárkányodat" filmek és könyvek a sárkányokkal való kapcsolat és a barátság témáját járják körül, és a Light Fury a harmadik részben hozzájárul ennek a témának a fejlődéséhez. A karakter népszerűségének és különlegességének köszönhetően sok rajongót és nézőt vonzott a filmekhez.

Adatok
Kategória
Így neveld a sárkányodat
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
7490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
485945
Hasonló termékek