Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Így neveld a sárkányodat - Fényfúria plüss 20 cm
Így neveld a sárkányodat - Fényfúria plüss 20 cm
6 490 Ft

Így neveld a sárkányodat - Fényfúria plüss 20 cm

Így neveld a sárkányodat - Fényfúria plüss 20 cm
Így neveld a sárkányodat - Fényfúria plüss 20 cm

Így neveld a sárkányodat - Fényfúria jellegű plüss 20 cm-es. Kiváló minőségű tángyártott termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Részletek

A Fényfúria (Light Fury) a "Így Nevelj Egy Sárkányt" filmek világában egy különleges és ritka sárkányfaj, mely megjelenik a "Így Nevelj Egy Sárkányt: Fényfúria" című harmadik film részében. A Fényfúria kifejezetten a Night Fury (Éjszakai Fúria) sárkányok társa, és Hiccup, a főhős, és Füles, a sárkány, keresik a film során.

Néhány információ a Fényfúriáról:

Kinézet: A Fényfúria hasonlít az Éjszakai Fúriához, amelyet a sorozat korábbi részeiben megismertünk. Azonban a Fényfúria jellegzetes külső jegyei a fehér vagy krém színű pikkelyei és a kék szemei. A Fényfúria szárnyai is rendkívül különlegesek, hiszen a napfényben megragyognak.

Személyiség: A Fényfúria általában tartózkodó és óvatos, főként azért, mert ritka és gyakran üldözik más sárkányok vagy emberek. Ám amint kiépül a kapcsolat vele, nagyon ragaszkodó és hűséges társ lehet.

Képességek: A Fényfúria hasonló képességekkel rendelkezik, mint az Éjszakai Fúria, például a magas sebességű repülés és a kiváló érzékelés éjszaka. Emellett azonban különleges képességei is vannak, például a szárnyainak csillogása a napfényben.

Szerep a Filmben: A Fényfúria a harmadik filmben jelenik meg, amikor Hiccup és Füles a Fényfúria után kutatnak. A Fényfúria a történet egyik kulcsfigurája, és szoros kapcsolatot épít ki Hiccup és Füles között.

Történet: A Fényfúria története szorosan kapcsolódik a film cselekményéhez, melyben Hiccupnak és Fülesnek felfedezniük kell a Fényfúria szokásait és titkait.

Adatok
Kategória
Így neveld a sárkányodat
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
6490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
354352
Hasonló termékek