Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Így neveld a sárkányodat - Fogatlan Éjfúria álló plüss 20 cm
Így neveld a sárkányodat - Fogatlan Éjfúria álló plüss 20 cm
7 490 Ft

Így neveld a sárkányodat - Fogatlan Éjfúria álló plüss 20 cm

Így neveld a sárkányodat - Fogatlan Éjfúria álló plüss 20 cm.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Részletek

Night Fury, Fényfúria vagy Fogatlan, egy rendkívül ritka és titokzatos sárkányfajta, melynek az egyetlen ismert példánya a főszereplő, Hiccup (Hablaty) legjobb barátja az Így neveld a sárkányodat animációs mesefilmekben. A Night Fury fekete színű és kompakt testalkatú, egyedi jellegzetessége pedig a száj körül elhelyezkedő elektromos kék csík.

Neve: Fogatlan (Toothless): A Night Fury-t, amelyet a főszereplő Hiccup talál meg, a filmeken belül általában "Fogatlannak" nevezik. Az "Így neveld a sárkányodat" című első filmben Hiccup elnevezi őt "Fogatlannak", mert a sárkánynak nincsenek fogai, és ebben az esetben Hiccup-nak sikerül megtalálnia egy elrejtett gyenge pontot a sárkány védelmi páncéljában.

Szerepe és Kapcsolata Hiccuppal: Fogatlan és Hiccup kapcsolata a sorozat szívében van. Hiccup megmenti Fogatlant a hálóból, és később egyre szorosabb kötelék alakul ki közöttük. Hiccup nemcsak sárkánytársa, hanem barátja és bizalmasa is lesz, és a történetben központi szerepet játszik.

Képességek és Viselkedés: Fogatlan rendkívül gyors és ügyes repülő, és kiváló éjjellátással rendelkezik, ami egy éjszakai ragadozóhoz méltó. Emellett elektromos kék villanásokat is használ, amelyek hasznosak a támadásokban és a védekezésben.

Jellemfejlődés: A Night Fury, vagyis Fogatlan Éjfúria karaktere során különleges jellemfejlődés figyelhető meg. A sárkány kezdetben félénk és meghúzódó, de Hiccup közelsége és barátsága segít neki megnyílni és önbizalmat nyerni.

Fogatlan az "Így neveld a sárkányodat" sorozat egyik legkedveltebb karaktere. A Fogatlan és Hiccup közötti kapcsolat az egész sorozat során fejlődik és mélyül, és a karakter története meghatározó szerepet játszik a barátság, a kötelék és a fejlődés témájában.

Adatok
Kategória
Így neveld a sárkányodat
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
7490 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
598193
Hasonló termékek