Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Így neveld a sárkányodat - Fogatlan Éjfúria plüss 20 cm
Így neveld a sárkányodat - Fogatlan Éjfúria plüss 20 cm
4 990 Ft

Így neveld a sárkányodat - Fogatlan Éjfúria plüss 20 cm

Így neveld a sárkányodat - Fogatlan Éjfúria plüss 20 cm
Így neveld a sárkányodat - Fogatlan Éjfúria plüss 20 cm

Így neveld a sárkányodat - Fogatlan Éjfúria plüss 20 cm-es méretben. Kiváló minőségű, hivatalosan utángyártott termék.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

4 990 Ft
Részletek

Az "Így Nevelj Egy Sárkányt" (How to Train Your Dragon) című animációs filmek és könyvek világában az Éjfúria (Night Fury) (vagy Fogatlan) különleges és ikonikus sárkányfaj, amelynek jellegzetes kinézete és egyedi tulajdonságai a franchise egyik kiemelkedő részévé váltak. Az Éjfúria a főszereplő, Hiccup Horrendous Haddock III sárkánytársa.

Néhány fontos információ az Éjfúriáról:

Kinézet: Az Éjfúria egy közepes méretű sárkány, fekete pikkelyekkel és jellegzetesen kék szemekkel. A legkiemelkedőbb jellemzője azonban az, hogy nincsenek látható szarvai, szemöldökei vagy kitüremkedő pofája, ezáltal kifejezetten aerodinamikus és modern kinézetű.

Képességek: Az Éjfúria rendkívül ügyes és gyors sárkány, kiválóan alkalmazkodik a repüléshez és az éjszakai vadászathoz. A filmekben látható, hogy kiválóan alkalmazkodik a sötéthez és gyorsan mozog az égen. Az Éjfúria az egyik legokosabb sárkányfaj a világában, és képes egyedi támadási technikákat kifejleszteni.

Személyiség: Az Éjfúria, amit Hiccup Haddock III "Fülesnek" nevez el, a filmek során saját személyiséget és karakterfejlődést mutat be. Füles kivételes hűséggel és szoros kötelékkel rendelkezik Hiccuppal, és a két karakter kapcsolata a filmek fő pillére.

Történet: Az Éjfúria szorosan kapcsolódik Hiccup történetéhez, amint az megpróbálja megértetni és barátságot kötni az emberek és a sárkányok között. Az Éjfúria fajtársaitól eltérően, akik gyakran vadak és fenyegetőek, Füles sokkal barátságosabb és inkább egy "tündérmesebeli" kapcsolatot képvisel.

Más Médiumokban: Az Éjfúria nemcsak a filmekben játszik fontos szerepet, hanem a karakter megjelenik a "Így Nevelj Egy Sárkányt" című könyvsorozatban és az azt folytató egyéb médiumokban is.

Az Éjfúria karaktere a "Így Nevelj Egy Sárkányt" franchise népszerűségének egyik kulcseleme lett, és a karakter a fantasy-sárkányok között ikonikussá vált.

Adatok
Kategória
Így neveld a sárkányodat
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
4990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
739116
Hasonló termékek