Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

Itachi Uchiha figura 20 cm
Itachi Uchiha figura 20 cm
9 990 Ft

Itachi Uchiha figura 20 cm

Itachi Uchiha figura 20 cm-es méretben a Naruto anime - és manga sorozat alapján. Hivatalosan utángyártott termék.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
Szállítási idő: 15 munkanap
Várható kézbesítés: 2023.10.25.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Külső raktáron :  4 db
9 990 Ft
Részletek

Uchiha Itachi egy fontos karakter a "Naruto" és "Naruto Shippuden" című anime és mangasorozatokban, amelyeket Masashi Kishimoto alkotott meg. Itachi egy rejtélyes és összetett karakter, akinek cselekedetei és múltja jelentős hatással vannak a történetre és a másik főszereplők életére. Itt van néhány információ Itachi karakteréről:

Családi Háttér: Itachi az Uchiha klán tagja, egy híres ninja klán, amely képességeiben kiemelkedő volt a tűz manipulálásában. Itachi az Uchiha klánban is tehetséges volt, és fiatalon Chunin rangot ért el.

Személyiség és Cél: Itachi eleinte nyugodt és csendes személyiségűnek tűnik, de kiderül, hogy valójában a klánjának és a falujának érdekeit tartotta szem előtt. Az egyik legfontosabb célja, hogy megvédje Konoha faluját és az összehangoló ninja erőkkel fenyegető Uchiha klán forradalomtól.

Kettősség: Itachi jellemének kettőssége és a karaktere körüli rejtélyek hozzájárulnak a drámához. Az első pillantásra kegyetlennek és hűtlennek tűnik a klánjához, de kiderül, hogy valójában egy csendes hős, aki titkos feladatot hajt végre.

Üzenet és Terhek: Itachi vállalta magára a családja és faluja megmentését. Elfogadta a Sasuke iránti felelősségét is, és elhitette vele, hogy hősként kell tekinteni rá, még akkor is, ha tettei tűnhetnek ellentmondásosaknak.

Akatsuki: Itachi csatlakozott az "Akatsuki" nevű bűnözőszervezethez, hogy megszerezze a Kilencfarkú Róka (Kurama) erejét és fenyegető erővé váljon.

A testvérek Konfliktusa: Itachi és Sasuke közötti kapcsolat és rivalizálás nagy részt képez a történetben. Sasuke évekig bosszút esküdött a testvérére, mivel azt hihette, hogy az ölte meg a klánjukat.

Itachi karaktere az "Naruto" sorozatban a tragédia és az áldozat témáját hangsúlyozza, miközben arra mutat rá, hogy a látszólag rossz cselekedetek mögött gyakran mélyebb és összetettebb motivációk húzódnak. Az ő története emblematikus a sorozatban az erkölcsi döntések és az érzelmi dráma tekintetében.

Adatok
Kategória
Anime figurák
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
9990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
133671
Hasonló termékek