Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Itachi Uchiha plüss 20 cm

Cikkszám: 
892715
Külső raktáron 3 db
4 990 Ft
Részletek

Itachi Uchiha plüss 20 cm-es méretben, a Naruto anime - és manga sorozat alapján.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Itachi Uchiha a "Naruto" és "Naruto Shippuden" című mangák és animesorozatok egyik fontos karaktere. Itachi az Uchiha klán tagja volt, a Hidden Leaf Village (Rejtett Levelfalva) egyik nemes családjából származott. Az alábbiakban néhány kulcsfontosságú információt találsz Itachi Uchiháról:

Családi háttere: Az Uchiha klán egyike volt a Hidden Leaf Village legerősebb klánjainak, és rendkívül fejlett Sharingan szeme volt, ami egy különleges ninjutsu képesség.

Képességek: Itachi egy kivételes tehetségű ninja volt. Sharingan szemét használta, és rengeteg erős jutsu-t, genjutsu-t és taijutsu-t elsajátított. Emellett kiváló taktikai érzéke és stratégiai gondolkodása volt.

Eredeti célja: Azonban Itachi élete során ellentmondásokkal teli döntéseket hozott. Elsődleges célja a klánja és a Hidden Leaf Village védelme volt, azonban egy idő után egy másik irányba indult.

Klánjának kiirtása: Itachi kénytelen volt elkövetni a saját klánja, az Uchiha klán, kiirtását a faluban fennálló belső konfliktusok miatt. Ezt a tettét sokáig rejtve tartotta, és sokak számára rejtély volt, miért hajtotta végre.

A ködös terv: Kiderült, hogy Itachi ezt azért tette, mert azt remélte, hogy ezzel megakadályozza egy klántagok közötti polgárháborút és egy lehetséges szövetséget egy másik erőszakos szervezettel. Így hűségét a falu iránt bizonyította, de saját magát száműzötté tette, és a rosszfiúk közé sodródott.

Testvére, Sasuke: Itachi testvére, Sasuke Uchiha, az események során felnőtt és Itachi ellen fordult, mivel sokáig nem értette meg a testvére döntéseinek és tetteinek hátterét.

Betegsége: Kiderült, hogy Itachi súlyos betegségben szenvedett, amely végül az életét követelte. Ez magyarázatot adott néhány korábbi cselekedetére és döntésére.

Itachi Uchiha karaktere az "Naruto" sorozatban igen összetett és sok rétegű. A történet folyamán kiderül, hogy sokkal többről van szó, mint amennyinek eleinte látszik, és a karakterfejlődése és háttértörténete egyike a sorozat legérdekesebb szálainak.

Adatok
Kategória:
Plüssök
Gyártó:
Egyéb
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
4990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Itachi Uchiha plüss 20 cm
Itachi Uchiha plüss 20 cm
4 990 Ft
Webáruház készítés