Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Itachi Uchiha plüss 20 cm
Itachi Uchiha plüss 20 cm
5 990 Ft

Itachi Uchiha plüss 20 cm

Itachi Uchiha plüss 20 cm-es méretben, a Naruto anime - és manga sorozat alapján.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Részletek

Itachi Uchiha a "Naruto" és "Naruto Shippuden" című mangák és animesorozatok egyik fontos karaktere. Itachi az Uchiha klán tagja volt, a Hidden Leaf Village (Rejtett Levelfalva) egyik nemes családjából származott. Az alábbiakban néhány kulcsfontosságú információt találsz Itachi Uchiháról:

Családi háttere: Az Uchiha klán egyike volt a Hidden Leaf Village legerősebb klánjainak, és rendkívül fejlett Sharingan szeme volt, ami egy különleges ninjutsu képesség.

Képességek: Itachi egy kivételes tehetségű ninja volt. Sharingan szemét használta, és rengeteg erős jutsu-t, genjutsu-t és taijutsu-t elsajátított. Emellett kiváló taktikai érzéke és stratégiai gondolkodása volt.

Eredeti célja: Azonban Itachi élete során ellentmondásokkal teli döntéseket hozott. Elsődleges célja a klánja és a Hidden Leaf Village védelme volt, azonban egy idő után egy másik irányba indult.

Klánjának kiirtása: Itachi kénytelen volt elkövetni a saját klánja, az Uchiha klán, kiirtását a faluban fennálló belső konfliktusok miatt. Ezt a tettét sokáig rejtve tartotta, és sokak számára rejtély volt, miért hajtotta végre.

A ködös terv: Kiderült, hogy Itachi ezt azért tette, mert azt remélte, hogy ezzel megakadályozza egy klántagok közötti polgárháborút és egy lehetséges szövetséget egy másik erőszakos szervezettel. Így hűségét a falu iránt bizonyította, de saját magát száműzötté tette, és a rosszfiúk közé sodródott.

Testvére, Sasuke: Itachi testvére, Sasuke Uchiha, az események során felnőtt és Itachi ellen fordult, mivel sokáig nem értette meg a testvére döntéseinek és tetteinek hátterét.

Betegsége: Kiderült, hogy Itachi súlyos betegségben szenvedett, amely végül az életét követelte. Ez magyarázatot adott néhány korábbi cselekedetére és döntésére.

Itachi Uchiha karaktere az "Naruto" sorozatban igen összetett és sok rétegű. A történet folyamán kiderül, hogy sokkal többről van szó, mint amennyinek eleinte látszik, és a karakterfejlődése és háttértörténete egyike a sorozat legérdekesebb szálainak.

Adatok
Kategória
Plüssök
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
5990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
892715
Hasonló termékek