Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Jiraya sama mini figura

Cikkszám: 
342680
Külső raktáron 1 db
3 490 Ft
Részletek

Jiraya sama mini figura, a Naruto anime - és manga sorozat alapján. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis, utángyártott termék.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Jiraiya, eredeti nevén Jiraiya-sama, a "Naruto" és "Naruto Shippuden" sorozatokban egy kiemelkedő és szeretett karakter. Ő egy erős ninja, kiváló tanító, és egyike a "Hősök Hármójának," ami magába foglalja őt, Tsunade-t és Orochimarut. Itt van néhány fontos információ Jiraiya karakteréről:

Sennin (Sage): Jiraiya a Hétfő Sennin egyike, azaz a három bölcs, erőteljes ninják közé tartozik, akik megszerezték a Sennin mesteri fokozatot. A Sennin technikák lehetővé teszik számára a természet erejének, a chakrának és mások általános környezetének uralását.

Tanítványok: Jiraiya több kiemelkedő karaktert is képzett ki, köztük Naruto Uzumaki-t és Nagato-t (aki később Pain-ként vált ismertté). Jiraiya tanításai és példaként szolgálása jelentős hatással voltak tanítványaira.

Könyvíró: Jiraiya híres könyvíró is, aki olyan könyveket írt, mint a "Jiraiya Nindzsa-történetek." Ezek a könyvek gyakran szerepelnek a sorozatban és hatnak a karakterek fejlődésére és cselekményre.

Konoha Kunoichik: Jiraiya az egyik három alapító tagja a Konoha falu kunoichikjainak, egy csapatnak, amelynek célja az ország biztonságának megőrzése és az erősebb és összetartóbb falu kialakítása.

Naruto és Pain konfliktus: Jiraiya fontos szerepet játszik a történetben a Naruto és Pain közötti konfliktusban. Az ő küzdelmei és áldozatai jelentős hatással vannak a cselekményre és a karakterek fejlődésére.

Jiraiya karaktere a "Naruto" sorozat egyik ikonikus alakja, és sok rajongó számára kedvelt és emlékezetes szereplővé vált a sorozatban.

Adatok
Kategória:
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó:
Egyéb
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
3490 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Jiraya sama mini figura
Jiraya sama mini figura
3 490 Ft
Webáruház készítés