Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Jiraya sama mini figura
Jiraya sama mini figura
2 500 Ft

Jiraya sama mini figura

Jiraya sama mini figura, a Naruto anime - és manga sorozat alapján. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis, utángyártott termék.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
2 500 Ft
Részletek

Jiraiya, eredeti nevén Jiraiya-sama, a "Naruto" és "Naruto Shippuden" sorozatokban egy kiemelkedő és szeretett karakter. Ő egy erős ninja, kiváló tanító, és egyike a "Hősök Hármójának," ami magába foglalja őt, Tsunade-t és Orochimarut. Itt van néhány fontos információ Jiraiya karakteréről:

Sennin (Sage): Jiraiya a Hétfő Sennin egyike, azaz a három bölcs, erőteljes ninják közé tartozik, akik megszerezték a Sennin mesteri fokozatot. A Sennin technikák lehetővé teszik számára a természet erejének, a chakrának és mások általános környezetének uralását.

Tanítványok: Jiraiya több kiemelkedő karaktert is képzett ki, köztük Naruto Uzumaki-t és Nagato-t (aki később Pain-ként vált ismertté). Jiraiya tanításai és példaként szolgálása jelentős hatással voltak tanítványaira.

Könyvíró: Jiraiya híres könyvíró is, aki olyan könyveket írt, mint a "Jiraiya Nindzsa-történetek." Ezek a könyvek gyakran szerepelnek a sorozatban és hatnak a karakterek fejlődésére és cselekményre.

Konoha Kunoichik: Jiraiya az egyik három alapító tagja a Konoha falu kunoichikjainak, egy csapatnak, amelynek célja az ország biztonságának megőrzése és az erősebb és összetartóbb falu kialakítása.

Naruto és Pain konfliktus: Jiraiya fontos szerepet játszik a történetben a Naruto és Pain közötti konfliktusban. Az ő küzdelmei és áldozatai jelentős hatással vannak a cselekményre és a karakterek fejlődésére.

Jiraiya karaktere a "Naruto" sorozat egyik ikonikus alakja, és sok rajongó számára kedvelt és emlékezetes szereplővé vált a sorozatban.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
2500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
342680
Hasonló termékek