Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Joker figura 30 cm DC Store
Joker figura 30 cm DC Store
12 990 Ft

Joker figura 30 cm DC Store

Joker figura 30 cm DC Store
Joker figura 30 cm DC Store
Joker figura 30 cm DC Store
Joker figura 30 cm DC Store

Joker figura 30 cm-es. Eredeti licenszelt DC Store termék.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

12 990 Ft
Részletek

Joker a DC univerzum egyik legrégebbi fő antagonista antihőse. Ő Batman első számú közellensége. Egy megbomlott elme, aki nem riad vissza a legtalálékonyabb gonosztettektől sem.

A Joker a DC Comics univerzum egyik legikonikusabb és legismertebb gonosztevője. Ő Batman egyik legnagyobb ellenfele és az egyik legveszélyesebb és legkiszámíthatatlanabb karakter a képregények világában. Itt van néhány fontos információ a Joker karakteréről:

Eredet és háttértörténet: A Joker eredete több verzióban is megjelent a különböző képregényekben és médiaadaptációkban. Általában ő egy elmebeteg bűnöző, akinek eredete homályos és ellentmondásos. Van, aki szerint egy egyszerű bűnöző volt, aki egy kémikai baleset következtében alakult át, míg mások azt állítják, hogy ő egykor egy komikus volt, aki tragikus események hatására változott meg.

Mentalitás és viselkedés: A Joker egy szociopata pszichopata, aki gyakran változtatja meg az elmeállapotát és a céljait. Ő kiszámíthatatlan és veszélyes, és gyakran kegyetlen humorral és fekete humorral cselekszik. Az ördögi nevetése és zavart viselkedése az egyik legismertebb jellemzője.

Karakterfejlődés: A Joker karaktere az évtizedek során sokféle változást és adaptációt élt meg a képregényekben, filmekben és más médiumokban. A karakter fejlődése azonban mindig a betegség és a zavaró mentális állapot körül forog.

Ellenség és konfliktusok: A Joker Batman legveszélyesebb ellenfele és Bosszúállók egyik nagy ellenfele. Ő gyakran találkozik más DC-szuperhősökkel és gonosztevőkkel is, és gyakran lép kapcsolatba más ikonikus DC karakterekkel.

Megjelenés és öltözködés: A Joker ikonikus megjelenése magában foglalja a zöld haját, a fehér arcát és a piros ajkait. Az öltözete gyakran színes és excentrikus.

A Joker karaktere számos képregényben, televíziós sorozatban és filmadaptációban szerepelt, és mély hatást gyakorolt a popkultúrára. Az ő pszichotikus viselkedése és a jó és a rossz közötti határok elmosódása a karakter különösen izgalmas és sokszínűvé teszi.

Adatok
Kategória
Szuperhősök
Gyártó
DC Store
Korosztály
4 éves kortól
Ár
12990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
715217
Hasonló termékek