Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Jujutsu Kaisen ülő figura 15 cm
Jujutsu Kaisen ülő figura 15 cm
5 750 Ft

Jujutsu Kaisen ülő figura 15 cm

Jujutsu Kaisen ülő figura 15 cm
Jujutsu Kaisen ülő figura 15 cm

Jujutsu Kaisen ülő figura 15 cm.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.

Raktáron lévő termékek szállítási ideje: 2-3 munkanap
Rendelhető termékek beszerzési és szállítási ideje várhatóan: 15 munkanap

Rendelhető
5 750 Ft
Részletek

"A Jujutsu Kaisen" egy japán manga sorozat, amit Gege Akutami alkotott. Az első fejezetét 2018-ban publikálták először, és azóta hatalmas népszerűségre tett szert a manga és az azt követő anime adaptáció révén.

A történet középpontjában a főszereplő, Yuji Itadori áll, aki egy átlagos középiskolás diák. Azonban élete fenekestül felfordul, amikor megtalálja egy mágikus ujjú ereklyét, és ennek következtében belekeveredik a Jujutsu Harcok világába. A Jujutsu Harcokban átokűzők, vagy más néven jujutsu harcosok küzdenek a gonosz átkokkal és szellemekkel, hogy megvédjék az embereket.

Az átokűzők a hatalmas természetfeletti erőkkel rendelkező személyek, akik különleges technikákat (jutsu) használnak az átkok és szellemek legyőzésére. A történet során Yuji csatlakozik a Tokyo Jujutsu Magis iskolához, ahol kiképzik az átokűzőket. Itt megismeri a többi jujutsu harcost, és együtt küzdenek az emberiséget fenyegető veszélyekkel.

"A Jujutsu Kaisen" sorozatot a dinamikus harci jelenetek, az izgalmas karakterek és a sötét, természetfeletti világépítés teszi vonzóvá. Az anime adaptációja is nagy sikert aratott, és hozzájárult a sorozat népszerűségének további növekedéséhez.

Adatok
Kategória
Anime figurák
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
5750 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
995203
Hasonló termékek