Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

Jujutsu Kaisen ülő figura 15 cm
Jujutsu Kaisen ülő figura 15 cm
5 990 Ft

Jujutsu Kaisen ülő figura 15 cm

Jujutsu Kaisen ülő figura 15 cm
Jujutsu Kaisen ülő figura 15 cm

Jujutsu Kaisen ülő figura 15 cm.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
Szállítási idő: 15 munkanap
Várható kézbesítés: 2023.10.24.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Külső raktáron :  4 db
5 990 Ft
Részletek

"A Jujutsu Kaisen" egy japán manga sorozat, amit Gege Akutami alkotott. Az első fejezetét 2018-ban publikálták először, és azóta hatalmas népszerűségre tett szert a manga és az azt követő anime adaptáció révén.

A történet középpontjában a főszereplő, Yuji Itadori áll, aki egy átlagos középiskolás diák. Azonban élete fenekestül felfordul, amikor megtalálja egy mágikus ujjú ereklyét, és ennek következtében belekeveredik a Jujutsu Harcok világába. A Jujutsu Harcokban átokűzők, vagy más néven jujutsu harcosok küzdenek a gonosz átkokkal és szellemekkel, hogy megvédjék az embereket.

Az átokűzők a hatalmas természetfeletti erőkkel rendelkező személyek, akik különleges technikákat (jutsu) használnak az átkok és szellemek legyőzésére. A történet során Yuji csatlakozik a Tokyo Jujutsu Magis iskolához, ahol kiképzik az átokűzőket. Itt megismeri a többi jujutsu harcost, és együtt küzdenek az emberiséget fenyegető veszélyekkel.

"A Jujutsu Kaisen" sorozatot a dinamikus harci jelenetek, az izgalmas karakterek és a sötét, természetfeletti világépítés teszi vonzóvá. Az anime adaptációja is nagy sikert aratott, és hozzájárult a sorozat népszerűségének további növekedéséhez.

Adatok
Kategória
Anime figurák
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
5990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
995203
Hasonló termékek