Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Jujutsu Kaisen ülő figura 15 cm

Cikkszám: 
995203
Külső raktáron 3 db
6 490 Ft
Részletek

Jujutsu Kaisen ülő figura 15 cm.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

"A Jujutsu Kaisen" egy japán manga sorozat, amit Gege Akutami alkotott. Az első fejezetét 2018-ban publikálták először, és azóta hatalmas népszerűségre tett szert a manga és az azt követő anime adaptáció révén.

A történet középpontjában a főszereplő, Yuji Itadori áll, aki egy átlagos középiskolás diák. Azonban élete fenekestül felfordul, amikor megtalálja egy mágikus ujjú ereklyét, és ennek következtében belekeveredik a Jujutsu Harcok világába. A Jujutsu Harcokban átokűzők, vagy más néven jujutsu harcosok küzdenek a gonosz átkokkal és szellemekkel, hogy megvédjék az embereket.

Az átokűzők a hatalmas természetfeletti erőkkel rendelkező személyek, akik különleges technikákat (jutsu) használnak az átkok és szellemek legyőzésére. A történet során Yuji csatlakozik a Tokyo Jujutsu Magis iskolához, ahol kiképzik az átokűzőket. Itt megismeri a többi jujutsu harcost, és együtt küzdenek az emberiséget fenyegető veszélyekkel.

"A Jujutsu Kaisen" sorozatot a dinamikus harci jelenetek, az izgalmas karakterek és a sötét, természetfeletti világépítés teszi vonzóvá. Az anime adaptációja is nagy sikert aratott, és hozzájárult a sorozat népszerűségének további növekedéséhez.

Adatok
Kategória:
Anime figurák
Gyártó:
Egyéb
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
6490 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Külső raktáron, szállítási idő: 8-10 munkanap
Hasonló termékek
Jujutsu Kaisen ülő figura 15 cm
Jujutsu Kaisen ülő figura 15 cm
6 490 Ft
Webáruház készítés