Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Jurassic World Indoraptor dinoszaurusz figura 17 cm
Jurassic World Indoraptor dinoszaurusz figura 17 cm
9 500 Ft

Jurassic World Indoraptor dinoszaurusz figura 17 cm

Jurassic World Indoraptor jellegű dinoszaurusz figura 17 cm-es. Kiváló minőségű, utángyártott termék.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
9 500 Ft
Részletek

Az Indoraptor egy fiktív dinoszauruszfaj, amely a Jurassic Park filmek folytatásában, a Jurassic World részeiben jelenik meg. Az Indoraptor a génmanipuláció eredményeként jött létre, és szintén egyike a film főantagonistáinak.

Néhány fontos információ az Indoraptorról:

Eredet és Kialakítás: Az Indoraptor a Jurassic World genetikai laboratóriumában létrehozott, kifejezetten a katonai felhasználásra szánt dinoszaurusz. A génmanipuláció során különböző dinoszauruszfajok, beleértve az Indominus Rex génjeit használták fel.

Megjelenés: Az Indoraptor egy kisebb és elegánsabb dinoszaurusz, mint az Indominus Rex. Fekete pikkelyekkel borított testének különleges kinézete és intelligens viselkedése miatt egy veszélyes ragadozónak számít.

Intelligencia és Képességek: Az Indoraptor rendkívül intelligens és veszélyes. Képes stratégiai gondolkodásra, és más élőlények csendesen és alattomosan közelíti meg. A hőlátás képességével is rendelkezik, amely segíti éjszakai vadászatában.

Cselekménybeli Szerep: Az Indoraptor a Jurassic World: Az Eromu film főantagonistája, és a cselekmény kulcsfontosságú eleme. A katonai alkalmazásra szánt genetikailag manipulált dinoszaurusz, és a film során egy veszélyes szökés során vadászik az emberekre.

Játékok és Más Médiumok: Az Indoraptor szintén megjelenik a Jurassic World franchise egyéb termékeiben, például videójátékokban és egyéb médiumokban.

Az Indoraptor a Jurassic Park világában egyike a katonai célra tervezett génmanipulált dinoszauruszoknak, és hangsúlyozza a filmben bemutatott etikai és morális kérdéseket.

Adatok
Kategória
Dinoszauruszok, Sárkányok, Jurassic World
Gyártó
Kooshy
Korosztály
3 éves kortól
Ár
9500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
330329
Hasonló termékek