Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Kakashi Hatake plüss 25 cm Barrado
Kakashi Hatake plüss 25 cm Barrado
19 990 Ft

Kakashi Hatake plüss 25 cm Barrado

Kakashi Hatake plüss 25 cm Barrado
Kakashi Hatake plüss 25 cm Barrado
Kakashi Hatake plüss 25 cm Barrado
Kakashi Hatake plüss 25 cm Barrado

Kakashi Hatake plüss 25 cm-es méretben a Naruto anime sorozat és manga alapján. Eredeti licenszelt Barrado termék, azonosító: B09M4113D9


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

19 990 Ft
Részletek

Kakashi Hatake a Naruto sorozat egy kitalált karaktere, és az egyik fontos szereplője a történetnek. Úgynevezett jonin rangú nindzsa, és a Konohagakure faluban él. A következőkben bemutatom Kakashi jellemét és háttértörténetét:

Maszk és könyv: Kakashi mindig visel egy maszkot, amely eltakarja az arcát, csak a szemei látszanak. Ez a maszk nagy rejtélyt jelent a sorozatban, és a karakter megőrzi titokzatosságát. Emellett Kakashi mindig egy könyvet hord magával, és gyakran olvas a harcok közben is.

Sharingan: Kakashi egyedülállóan a Sharingan szemfajtáját használja, melyet egykori csapattársától, Uchicha Obitotól örökölt. A Sharingan lehetővé teszi Kakashinek, hogy mások technikáit másolja és használja, valamint észlelje a körülötte zajló dolgokat.

Team 7 vezetője: Kakashi az eredeti Team 7 (Naruto Uzumaki, Sasuke Uchiha és Sakura Haruno) vezetője volt. A sorozat elején ő volt a csapat mentor és instruktora.

Anbu Black Ops tagja: Korábban Kakashi Anbu Black Ops tagja volt, ami a Konohagakure legelitabb és legtitkosabb nindzsa egysége.

Háttértörténet: Kakashi tragikus háttértörténettel rendelkezik. Elveszítette apját, Hatake Sakumát, aki önfeláldozóan cselekedve megmentette Kakashit. Emiatt Kakashi mindig hangsúlyozza a nindzsa szabályok betartásának fontosságát és az érzelmeinek elrejtését.

Sensei: Kakashi a fiatalabb nindzsák iránti felelősségének és gondoskodásának példája a sorozatban. Tanítványai közül különösen Naruto, Sasuke és Sakura iránt érzi kötelességét, és próbálja segíteni őket a nindzsa útján.

Kakashi karaktere számos fejlődésen megy keresztül a Naruto sorozat alatt, és fontos szerepet játszik a történet alakulásában.

Adatok
Kategória
Plüssök
Gyártó
Barrado
Korosztály
4 éves kortól
Ár
19990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
171605
Hasonló termékek