Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Kék sárkány figura 20 cm
Kék sárkány figura 20 cm
9 990 Ft

Kék sárkány figura 20 cm

Kék sárkány figura 20 cm
Kék sárkány figura 20 cm
Kék sárkány figura 20 cm
Kék sárkány figura 20 cm
Kék sárkány figura 20 cm
Kék sárkány figura 20 cm
Kék sárkány figura 20 cm
Kék sárkány figura 20 cm

Kék sárkány figura 20 cm-es méretben. Kiváló minőségű, biztonságos műanyagból készült sárkány figura.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

9 990 Ft
Részletek

A Kék Sárkány a Dungeons & Dragons (D&D) fantasztiák világában egyike a különböző színű sárkányoknak, amelyek a játék egyik jellegzetes és ikonikus lényét alkotják. A D&D egy asztali szerepjáték, amelyet Gary Gygax és Dave Arneson hozott létre az 1970-es évek elején. A kék sárkányok számos kiadványban és kiegészítőben szerepelnek, és különféle tulajdonságokkal és képességekkel rendelkeznek.

Néhány általános jellemzőjük a következő:

Szín és Légzési Fegyver: A kék sárkányok nevüket a bőrük kék színéről kapják. Legjellegzetesebb támadó képességük a légzési fegyver, amely általában villámokból áll. A sárkány képes lélegzetét egy sugárrá koncentrálni, és ezt villámok formájában fújja ki, sebzést okozva az ellenfeleknek.

Intelligencia és Cunning: A kék sárkányok az intelligenciájukról és ravaszságukról ismertek. Gyakran ügyesen alkalmazzák taktikáikat, és nemcsak fizikai erőikre támaszkodnak.

Repülés: Mint a legtöbb sárkány a D&D világában, a kék sárkányok is repülni tudnak. Ez a tulajdonság lehetővé teszi számukra, hogy hatékonyan harcoljanak és uralják a területüket.

Kincsek: A sárkányok általában híresek a kincseikről és gyűjteményeikről. A kék sárkányok sem kivételek, és hatalmas kincseik vannak, amelyeket az őrzésük alatt tartanak.

Jellemzők és Fajták: A kék sárkányokat különböző fajtákra oszthatjuk, például a fiatal, a felnőtt és a nagy kék sárkányok. Minél idősebb egy sárkány, annál erősebb és okosabb lesz.

A D&D világában a sárkányok gyakran szerepelnek különböző kampányokban és kiegészítőkben, és a játékosoknak lehetőségük van találkozni velük, akár barátságosan, akár ellenfelek formájában. Minden sárkánynak saját története, személyisége és célja lehet a játékban, ami izgalmas és változatos élményeket kínál a játékosoknak.

Adatok
Kategória
Dinoszauruszok, Sárkányok, Jurassic World
Gyártó
Oenux
Korosztály
4 éves kortól
Ár
9990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
701309
Hasonló termékek