Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Killer Bee mini figura
Killer Bee mini figura
2 500 Ft

Killer Bee mini figura

Killer Bee mini figura a Naruto anime - és manga sorozat alapján. Nem egyenlő az ismert építjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis, utángyártott termék.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
2 500 Ft
Részletek

Killer Bee, eredeti nevén Bee, a "Naruto" és "Naruto Shippuden" sorozatokban egy jelentős mellékszereplő karakter. A valódi neve a Gyűrűklánban Gyilkos-Méhnek, vagy egyszerűen Bee-nek ismerik. Az őszinte és egyedi személyiségével, valamint az őt körülvevő különleges helyzettel vált ismertté a sorozatban.

Itt van néhány információ Bee-ről:

Gyilkos-Méh (Killer Bee): Bee a Gyűrűklán egyik tagja, és egyben a klán hozzájárulása a Gyűrűklánok közötti békés kapcsolat fenntartásához.

Gyűrűklán és Hachibi (Nyolctagú): Bee testében a Hachibi, vagy Nyolctagú, egy hatalmas, bikaként megjelenő Bijuu (szörny) él. Bee és a Nyolctagú között különleges kapcsolat alakul ki, ami lehetővé teszi számára, hogy összehangoltan harcoljon vele.

Rapperek Szamurájja: Bee híres a rapszövegeiről és a szabadverses stílusáról. A karakter egyfajta szamuráji-rapperként jelenik meg, gyakran használja a "Yo" és "B" kiejtésű szavakat a mondatai végén.

Képességek: Bee rendkívül erős ninja, képes volt ellenállni a Jinchuriki (Bijuu-hordozó) kiképzésének, ami nem mindenkinek sikerült. A Hachibi erejét is hatékonyan használja a csatákban.

Kapcsolat Narutoval: Bee és Naruto Uzumaki között különleges kapcsolat alakul ki, mivel mindketten Jinchuriki-k, azaz Bijuu-kat hordoznak. Bee számos alkalommal segít Naurtónak, és egyfajta mentorává válik számára.

Bee karaktere humorral, bátorsággal és egyedi jellemvonásokkal járul hozzá a "Naruto" sorozat történetéhez.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
2500 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
402262
Hasonló termékek