Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

King Gidorah Ultimate Titán figura Monsterverse 15 cm

Cikkszám: 
510213
ÁTMENETILEG ELFOGYOTT
18 990 Ft
Részletek

King Gidorah Ultimate Titán figura 15 cm, Godzilla egyik legnagyobb főellensége. A testén egy lemezke található, melyet, ha eltávolítunk feltűnnek a harci sérülések.

Eredeti licenszelt Monsterverse termék, azonosító: MN000000 B0B4P1W5NL


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

King Ghidorah egy ikonikus szörny a Godzilla-univerzumból, egy hatalmas, háromfejű sárkányszerű lény. Ő az egyik legismertebb és leghíresebb ellenfele Godzilla-nak, és számos Godzilla-filmben szerepelt.

King Ghidorah jellegzetes megjelenésű lény, három hatalmas fejjel, két szárnyával és két lábával. Általában űrből vagy idegen eredetű lényként mutatják be, és gyakran eljön más bolygókról, hogy pusztítást hozzon a Földre. King Ghidorah rendkívül erős és veszélyes, képes villámló energiát kilőni a fejeiből, és pusztító erejű támadásokat végrehajtani.

A karakter a Godzilla-franchise egyik legikonikusabb ellenfele, és számos film során szerepelt, mint például a "Ghidrah, the Three-Headed Monster," "Invasion of Astro-Monster" és más Godzilla-filmekben. King Ghidorah a széles körű rajongók körében kedvelt szörny, és a Godzilla-univerzum egyik leghíresebb antagonista lénye.

Adatok
Kategória:
Godzilla és King Kong
Gyártó:
Monsterverse
Korosztály:
4 éves kortól
Ár :
18990 Ft.
Állapot:
Új
Raktár :
Elfogyott
Hasonló termékek
Webáruház készítés