Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között

King Gidorah titán figura 19 cm
King Gidorah titán figura 19 cm
12 990 Ft

King Gidorah titán figura 19 cm

King Gidorah titán figura 19 cm
King Gidorah titán figura 19 cm
King Gidorah titán figura 19 cm

King Gidorah titán figura 19 cm. 


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Részletek

King Ghidorah, gyakran csak "Ghidorah" vagy "Monster Zero" néven említve, egy ikonikus kaiju (óriásszörny) karakter a Toho Company által készített Godzilla filmsorozatban. Ő egyik legismertebb és legfélelmetesebb ellenfele Godzillának és más szörnyeknek. King Ghidorah először a "Ghidorah, the Three-Headed Monster" című filmben jelent meg 1964-ben.

A karakter különösen jól ismert háromfejű sárkányként, amely rendkívül erős és elpusztító képességekkel rendelkezik. King Ghidorah hatalmas mérete, repülőképessége és halálos energialehelése különösen fenyegetővé teszi őt a Godzillával és más szörnyekkel szembeni összecsapások során.

King Ghidorah eredete többféle lehet a különböző Godzilla filmekben, de általában az űrből érkező idegen entitásként ábrázolják, akik a földre érkeznek pusztító szándékkal. Különböző filmekben különböző kontextusokban szerepelt, például idegen uralomként vagy más kaiju lények irányítójaként.

A karakter a Godzilla univerzum számos részében szerepel, és számos újrafeldolgozást és továbbfejlesztett változatot kapott az évek során. King Ghidorah gyakran olyan filmekben szerepel, ahol ő a főgonosz és egyben a fő kihívás, amellyel a széria hőseinek, például Godzillának, szembe kell nézniük.

Mivel King Ghidorah a Godzilla filmek egyik legismertebb és legjellegzetesebb szörnye, sok rajongó és kritikus szereti és ismeri a karaktert, ami egyre több kreatív feldolgozást és újraértelmezést inspirált a különböző médiumokban.

Adatok
Kategória
Godzilla és King Kong
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
12990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
937106
Hasonló termékek