Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

King Kong figura fegyverrel 15 cm Monsterverse

King Kong figura fegyverrel 15 cm Monsterverse
King Kong figura fegyverrel 15 cm Monsterverse
King Kong figura fegyverrel 15 cm Monsterverse
King Kong figura fegyverrel 15 cm Monsterverse
King Kong figura fegyverrel 15 cm Monsterverse

King Kong figura fegyver kiegészítővel. A figura testén lemezke található, melyet, ha eltávolítunk feltűnnek a harci sérülések. Eredeti llicenszelt Monsterverse termék, azonosító: MNG01410


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

ÁTMENETILEG ELFOGYOTT
18 990 Ft
Részletek

King Kong egy híres filmkarakter, aki egy óriási gorilla, aki a titokzatos Koponya-szigeten él. King Kong több filmben is szerepelt, és különböző tulajdonságokkal, képességekkel és fegyverekkel rendelkezett.

A 1933-as film King Kongja fekete szőrű, négykézláb járó, és óriási erővel rendelkezik. Képes megküzdeni a sziget dinoszauruszaival, és elrabolni egy nőt, akit a szigetlakók feláldoztak neki. A film végén New Yorkba szállítják, ahol megmássza az Empire State Buildinget, de lelövik a repülőgépek.

A 1976-os film King Kongja barna szőrű, emberi testtartással, és még nagyobb, mint az eredeti. Ő is megküzd a sziget állataival, és elrabol egy nőt, akit a szigetlakók feláldoztak neki. A film végén New Yorkba szállítják, ahol megmássza a World Trade Center tornyait, de lelövik a helikopterek.

A 2005-ös film King Kongja fekete szőrű, emberi testtartással, és intelligensebb, mint az előzőek. Ő is megküzd a sziget állataival, és elrabol egy nőt, akit a szigetlakók feláldoztak neki. A film végén New Yorkba szállítják, ahol megmássza az Empire State Buildinget, de lelövik a repülőgépek1. Ebben a filmben King Kong nem használ fegyvereket, csak a saját erejét és ügyességét.

A 2017-es film King Kongja barna szőrű, emberi testtartással, és a legnagyobb, mint az eddigiek. Ő a sziget ura, és megvédi a szigetlakókat a veszélyes lényektől, mint a Koponyacsúszók. A film végén nem viszik el New Yorkba, hanem a szigeten marad2. Ebben a filmben King Kong használ fegyvereket, mint például egy hatalmas faágat, vagy egy hajócsavarláncot.

A 2021-es film King Kongja barna szőrű, emberi testtartással, és még nagyobb, mint a 2017-es. Ő a sziget ura, de elviszik egy titkos küldetésre, ahol találkozik Godzilla-val, aki a Föld másik ura. A film végén összecsapnak Mechagodzilla-val, egy robot Godzilla-val4. Ebben a filmben King Kong használ egy különleges fegyvert, egy baltát, amit a saját ősei készítettek, és amely képes elnyelni Godzilla atomi lélegzetét.

Adatok
Kategória
Godzilla és King Kong
Gyártó
Monsterverse
Korosztály
3 éves kortól
Ár
18990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Elfogyott
Cikkszám
633115
Hasonló termékek