Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Kérdésed van? webshop@legendasjatekok.hu

King Kong gorilla figura 18 cm
King Kong gorilla figura 18 cm
7 990 Ft

King Kong gorilla figura 18 cm

King Kong gorilla figura 18 cm
King Kong gorilla figura 18 cm
King Kong gorilla figura 18 cm

King Kong gorilla figura 18 cm-es méretben. Kiváló minsőégű, biztonságos műanyagból készült termék.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2490 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 1990 Ft.
MPL Posta Pontra szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 1990 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

7 990 Ft
Részletek

King Kong egy híres és ikonikus fikciós karakter, aki először 1933-ban jelent meg a "King Kong" című filmben. King Kong egy hatalmas gorilla, aki az eldugott Skull Island szigetén él, és a modern városba, New Yorkba kerülve okoz káoszt és pusztítást. Itt van néhány fontos információ King Kongról:

Eredeti Film: King Kong először Merian C. Cooper és Ernest B. Schoedsack 1933-as "King Kong" című filmben jelent meg. A film egy hatalmas és vad gorilla történetét meséli el, aki egy expedíció során kerül felfedezésre a Skull Islanden. Kongot elrabolják, és New Yorkba szállítják, ahol őszintén szerelmes lesz a női főszereplőbe, Ann Darrowba.

Későbbi Filmek és Adapatációk: Az eredeti King Kong film óta sok más film, animáció és adaptáció is készült King Kong történetéről. Ezek közé tartozik többek között a Peter Jackson által rendezett 2005-ös "King Kong" újrafeldolgozás, amely számos modernizált elemet és vizuális effektet hozott a klasszikus történethez.

Méret és Egyedi Képességek: King Kong hatalmas méretű, gyakran egy többemeletes épületnek is felnő vagy még annál is nagyobb. Képes a szabadban mozogni, és nagy erejű, ragadozóként viselkedő lény, de emellett a filmekben általában emberbarát és gyakran érző lényként is ábrázolják.

A Mozi- és Popkultúrában: King Kong az egyik legismertebb ikonikus szörny a film- és popkultúrában. A karakter számos utalással, paródiával és crossover-rel szerepelt más művészeti alkotásokban, és hozzájárult a kripta- és szörnyfilmek műfajának alakulásához.

Univerzum: King Kongot és a hozzá kapcsolódó karaktereket a "MonsterVerse" nevű filmuniverzumban is láthattuk. Az "Kong: Skull Island" (2017) és a "Godzilla vs. Kong" (2021) filmekben is szerepelt, amelyekben King Kong a hatalmas Godzillával került szembe.

King Kong egy ikonikus filmkarakter, aki sok évtizeden keresztül maradt jelen a popkultúrában. A karakter mérete és a körülötte lévő történetek állandóan változnak és adaptálódnak az idők folyamán, de marad egy olyan figura, amely az emberek képzeletét megérinti és szórakoztatja.

Adatok
Kategória
Godzilla és King Kong
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
7990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
532677
Hasonló termékek