Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

King Kong mini figura
King Kong mini figura
3 750 Ft

King Kong mini figura

King Kong jellegű gorilla mini figura. Nem egyenlő az ismert építőjáték márkával, de annak legtöbb elemével kompatibilis, utángyártott termék.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
3 750 Ft
Részletek

King Kong egy kitalált, hatalmas gorilla, akit először Merian C. Cooper és Edgar Wallace alkotott meg 1933-ban. Azóta több film, könyv, és más médiumok is bemutatták ezt a karaktert. A legismertebb adaptáció a 1933-as "King Kong" című film, de számos más verzió és folytatás is létezik.

A történet általában egy hatalmas szigeten játszódik, ahol Kong él, és ahol találkozik egy csapat felfedezővel vagy filmstábbal. A történet fő fókusza a monstrummal és az emberi szereplőkkel való konfliktuson van. Kong gyakran szerelmi szálat is kap, mivel egyes változatokban megpróbálják megszelídíteni vagy összekapcsolni egy emberi karakterrel.

King Kong egy ikonikus filmszörny, és a karaktert számos filmes adaptációban és más médiatermékekben újra és újra feldolgozták. A karakter mérete és ereje mellett sok változat hangsúlyozza a tragikus oldalát is, ahogy Kongot az emberi beavatkozás és kizsákmányolás áldozataként mutatják be.

Adatok
Kategória
Mini figurák - és építőjátékok
Gyártó
Egyéb
Korosztály
4 éves kortól
Ár
3750 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
784207
Hasonló termékek