Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Kingdom Hearts 2 Ps2 játék PAL (használt)
Kingdom Hearts 2 Ps2 játék PAL (használt)
7 500 Ft

Kingdom Hearts 2 Ps2 játék PAL (használt)

Kingdom Hearts 2 Ps2 játék PAL (használt)
Kingdom Hearts 2 Ps2 játék PAL (használt)

Kingdom Hearts 2 Ps2 játék PAL régió, használt, újszerű, ellenőrzött minőség.


Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
Várható kézbesítés: 2023.12.22.

Megérkezhet karácsony előtt?
Hétfőig (2023.12.04-ig) leadott és kiegyenlített rendelések még megérkezhetnek 12.22-ig!

Külső raktáron
7 500 Ft
Részletek

A Kingdom Hearts II játékmenete a Kingdom Hearts játékmenetéhez hasonló. A játékos Sorát külső nézetből irányíthatja, de belső nézet is elérhető. A játék lineáris, de vannak mellékküldetések is.

Mint a legtöbb RPG játékban úgy a Kingdom Hearts II-ben is kaphat a játékos tapasztalati pontokat. Az ellenfelek legyőzése után kap ilyet a játékos és ha elér egy megadott összeget szintet lép, ezzel új képességekre tehet szert.

A Kingdom Hearts II-ben a harc valós idejű. A bal alsó sarokban (a Final Fantasy játékokhoz hasonlóan) van egy menü ami segítségével lehet támadni, varázsolni vagy a csapat többi tagjával végrehajtani speciális támadásokat. Egy újítás a „Reaction Command”, ezt bizonyos ellenfeleknél bizonyos körülmények közt lehet alkalmazni a háromszög lenyomásával. A Reaction Commandekkel lehet támadni, védekezni, de néhány főellenfelet csak ez segítségével lehet legyőzni. Sora mellett két társa lehet még a harcmezőkön. Ezeket a karaktereket a gép irányítja, de lehet nekik parancsokat is adni.

Az első játékban kritizált „Gummi Ship” küldetéseket újratervezték. Ez leginkább lövöldözős játékok és Disney hullámvasutak keverékére hasonlít. A világtérképen a Gummi Shipet felülnézetből lehet irányítani. A világokba most már meg kell nyitni az utat, nem lehet egyből belépni. Ezeket a „Gummi Ship” küldetésekkel kell megnyitni.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Square Enix
Korosztály
12 éves kortól
Ár
7500 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
645811
Hasonló termékek