Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass érdekes gyerekjátékok, figurák, ajándéktárgyak, használt PC -és konzoljátékok között!

Kingdom Hearts 2 Ps2 játék PAL (használt)
Kingdom Hearts 2 Ps2 játék PAL (használt)
7 490 Ft

Kingdom Hearts 2 Ps2 játék PAL (használt)

Kingdom Hearts 2 Ps2 játék PAL (használt)
Kingdom Hearts 2 Ps2 játék PAL (használt)

Kingdom Hearts 2 Ps2 játék PAL régió, használt, újszerű, ellenőrzött minőség.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 990 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Várható beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2023.06.19.
rendelhető
7 490 Ft
Részletek

A Kingdom Hearts II játékmenete a Kingdom Hearts játékmenetéhez hasonló. A játékos Sorát külső nézetből irányíthatja, de belső nézet is elérhető. A játék lineáris, de vannak mellékküldetések is.

Mint a legtöbb RPG játékban úgy a Kingdom Hearts II-ben is kaphat a játékos tapasztalati pontokat. Az ellenfelek legyőzése után kap ilyet a játékos és ha elér egy megadott összeget szintet lép, ezzel új képességekre tehet szert.

A Kingdom Hearts II-ben a harc valós idejű. A bal alsó sarokban (a Final Fantasy játékokhoz hasonlóan) van egy menü ami segítségével lehet támadni, varázsolni vagy a csapat többi tagjával végrehajtani speciális támadásokat. Egy újítás a „Reaction Command”, ezt bizonyos ellenfeleknél bizonyos körülmények közt lehet alkalmazni a háromszög lenyomásával. A Reaction Commandekkel lehet támadni, védekezni, de néhány főellenfelet csak ez segítségével lehet legyőzni. Sora mellett két társa lehet még a harcmezőkön. Ezeket a karaktereket a gép irányítja, de lehet nekik parancsokat is adni.

Az első játékban kritizált „Gummi Ship” küldetéseket újratervezték. Ez leginkább lövöldözős játékok és Disney hullámvasutak keverékére hasonlít. A világtérképen a Gummi Shipet felülnézetből lehet irányítani. A világokba most már meg kell nyitni az utat, nem lehet egyből belépni. Ezeket a „Gummi Ship” küldetésekkel kell megnyitni.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Square Enix
Korosztály
12 éves kortól
Ár
7490 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
645811
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek