Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Kuon Ps2 játék PAL

Cikkszám: 
750587
ÁTMENETILEG ELFOGYOTT
249 000 Ft
Részletek

Kuon Ps2 játék PAL régió. Használt, ellenőrzött minőség.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1490 Ft.
  • 25000. Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

A Kuon egy akció-horror túlélőjáték, amit a FromSoftware fejlesztett és a SCEI (Sony Computer Entertainment) adott ki. A játék 2004-ben jelent meg PlayStation 2 konzolra. A FromSoftware egyébként olyan ismert játékokkal rendelkezik, mint a Dark Souls sorozat és a Bloodborne.

A Kuon egy túlélőhorror videójáték, amelyet a FromSoftware fejlesztett ki a PlayStation 2-re. A játék Japán Heian-korszakában játszódik (14. és 16. század közötti időszakban), és három főszereplő cselekedeteit követi, akik egy szörnyekkel fertőzött kúriában és egy régi hegyi templomban kutatnak. A játékosnak meg kell küzdenie a különböző élőhalottakkal, köztük szellemekkel és feltámadt hullákkal, amelyek közül néhányek borzalmasan eltorzult szörnyekké váltak több holttest összeolvasztásával. A játékot 2004-ben adták ki Japánban, 2004-ben Észak-Amerikában, és 2006-ban Európában.

A játékot általában a hangulata és a misztikus, sötét témája miatt emelik ki. A karakterek különböző varázslatokat és fegyvereket használhatnak a túlélés érdekében. A játéknak elég nehéz nehézségi szintje van, és a játékosoknak ügyesen kell irányítaniuk karaktereiket, hogy túléljék az ellenfeleik elleni harcokat.

A játék 2004-ben jelent meg Észak-Amerikában és Európában, de csak korlátozott példányszámban. A játék nagyon népszerű lett a horror rajongók körében, és sokan úgy tartják, hogy az egyik legjobb PS2 horror játék, ami valaha készült.

Adatok
Kategória:
Ps2 játékok (használt)
Gyártó:
FromSoftware
Korosztály:
18 éves kortól
Ár :
249000 Ft.
Állapot:
Használt, újszerű
Raktár :
Elfogyott
Hasonló termékek
Webáruház készítés