Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Kurama Rókadémon plüss 25 cm Barrado
Kurama Rókadémon plüss 25 cm Barrado
19 990 Ft

Kurama Rókadémon plüss 25 cm Barrado

Kurama Rókadémon plüss 25 cm Barrado
Kurama Rókadémon plüss 25 cm Barrado
Kurama Rókadémon plüss 25 cm Barrado

Kurama Rókadémon plüss 25 cm-es, a Naruto anime sorozat és manga alapján. Eredeti licenszelt Barrado termék, azonosító: B09M3XSWQK


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

19 990 Ft
Részletek

Kurama, más néven Kyūbi no Yōko vagy csak Nine-Tails, egy jelentős karakter a "Naruto" és a "Naruto Shippuden" című anime és mangasorozatokban. A sorozatot Masashi Kishimoto alkotta meg, és a történet egy fiatal ninjáról, Naruto Uzumaruról szól, aki azon igyekszik, hogy elnyerje a közösség elismerését és legyőzze a belső démont, Kuramát.

Kurama:

Kurama egy hatalmas, kilenc farkú rókaként megjelenő lény, amely a "Nine-Tails" néven is ismert. A Naruto világában a bijūk közé tartozik, amelyek erőteljes szörnyek és szellemek, és szorosan kapcsolódnak a ninják képességeihez.

Eredetileg Kurama gonosz volt és pusztító erővel rendelkezett. Az ő leküzdése és szelídítése volt az egyik központi esemény az anime és manga korábbi részeiben. Kurama azonban később együttműködővé válik, és támogatja Narutót.

Naruto Uzumaki és Kurama kapcsolata:

Naruto Uzumaki, a sorozat főszereplője, abban a különleges helyzetben született, hogy ő a novebornak volt a házigazdája. Ennek eredményeként Kurama ereje belül volt, és negatív hatást gyakorolt Naruto életére.

Ahogy a történet halad előre, Naruto elkezdi megértetni Kuramát és megszelídíteni őt. Azokban a pillanatokban, amikor a hatalmukat összehangoltan használták, rendkívül erősek és hatékonyak voltak.

Kurama fokozatosan megtanulja értékelni Naruto kitartását és elkötelezettségét a barátai és a faluja iránt, és a kettőjük közötti kapcsolat fejlődik az idő során.

Kurama karaktere számos érzelemmel és drámával rendelkezik a "Naruto" sorozatban. A kapcsolat, amely kialakul Naruto és Kurama között, a sorozat egyik fontos és érzelmes szála, amely hozzájárul a történet és a karakterek fejlődéséhez.

Adatok
Kategória
Plüssök
Gyártó
Barrado
Korosztály
4 éves kortól
Ár
19990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, beszerzési és szállítási idő várhatóan 15 munkanap
Cikkszám
392603
Hasonló termékek