Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban. Válogass több száz érdekes gyerekjáték, plüss, figura, ajándéktárgy és videojáték között. 15000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!

LAIR Ps3 játék (használt)
LAIR Ps3 játék (használt)
4 750 Ft

LAIR Ps3 játék (használt)

LAIR Ps3 játék (használt)
LAIR Ps3 játék (használt)

LAIR Ps3 játék használt, ellenőrzött minőségben, garanciával. A játék angol vagy német borítóval kerül szállításra. Az eredeti kiskönyvet a játékok 90%-a tartalmazza. Eredeti tok, eredeti borító, eredeti lemez.


Házhoz szállítás díja: 750 Ft.
15000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!
Ha ma megrendeled a várható kézbesítés: 2022.10.24.
Teljesítési határidő maximum 60 munkanap: 2022.12.19.
Pénzvisszafizetési garancia

Külső raktáron
4 750 Ft
Részletek

A Lair egy akció-kaland videojáték, amelyet a Factor 5 fejlesztett ki és a Sony Computer Entertainment adott ki . PlayStation 3 -ra 2007 augusztusábanadták ki

Lairban a világ tele van halálos vulkánokkal , amelyek elpusztították a világ természeti erőforrásait és levegőjét. Ez arra késztette a bennszülött népet, hogy két harcoló nemzetre szakadjon: a szegény Mokaira és a jómódú Asyliára. A történet Rohn Partridge körül forog, az Asylia égi gárdája, aki végül a Mokai támogatására fordult. A játék legtöbb csatája légi alapú, néhányat a földön vívnak a sárkány leszállásával, valamint csapatokkal és más szárazföldi lényekkel. Létezik egy morális rendszer is, amelyben az ellenség visszavonulhat, ha alacsony a morál.

A Lair az első PlayStation 3 játék, amely teljes mértékben lejátszható volt a Remote Play funkción keresztül, így az interneten keresztül is elérhető PlayStation Portable készüléken .

A játékos egy Rohn Partridge nevű sárkánylovagló szerepét ölti magára. Rohn feladata egy bizonyos terület megvédése, bizonyos objektumok megsemmisítése, ellenségek vagy lények megsemmisítése és egyéb küldetésalapú célok. Minden szakasz után a játékos arany-, ezüst- vagy bronzérmet szerezhet, a szint során nyújtott teljesítményétől függően. Platina érem is elérhető, bár a másik hárommal ellentétben ennek követelményei rejtettek. Az érmek megszerzése segít a kombók és a kulisszák mögötti videók feloldásában.

A játék legtöbb csatája légi alapú, néhányat a földön vívnak a sárkány leszállásával, valamint csapatokkal és más szárazföldi lényekkel. Egyes helyeken a játék az ellenséghez kötött morálrendszert tartalmaz; minél alacsonyabb az ellenség morálja, annál kevésbé fog harcolni, és lehetséges, hogy visszavonul a harctól.

A játék nagymértékben támaszkodik a PlayStation 3 Sixaxis mozgásvezérlőire. A játékos a vezérlő megdöntésével repíti a sárkányt, további mozdulatokkal szintén mozgásérzékeléssel; Az egyik ilyen példa a sárkány elleni küzdelem úgy, hogy megdönti a vezérlőt az ellenséges sárkány repülési magasságának megfelelően, majd balra vagy jobbra csapva a sárkányt oldalra ütve, és kiüti a csatából.

A Lair egy olyan világban játszódik, amelyet számos feltörekvő vulkán fenyeget , és a föld nagy része elpusztul, és a levegő szennyeződik. Ennek eredményeként a világban őshonos emberek két királyságra osztották magukat: a Mokaira, akiknek földjei szárazak és kimerültek az erőforrásoktól, és a látszólag előkelő asyliekre, akik az utolsó megmaradt bőséges, zöld területek egyikén élnek. Kétségbeesetten meg akarják szerezni az asyliek földjét, a mokák hátulról támadják meg az asyleket. Az asyliak szellemi vezetője, a Diviner azt prédikálja, hogy a mokák pogányok és vadak, dacolnak az utálatosságokkal Isten akaratával szemben, de a mokák valóban egy félreértett nép, ragaszkodnak a túléléshez, és csak élelem utáni kétségbeesés miatt támadták meg az asylokat. (támadásaik a magtáraikra összpontosultak).

Adatok
Kategória
Ps3 játékok (használt)
Gyártó
Sony Computer Entertainment
Korosztály
15 éves kortól
Ár
4750 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső, beszállítói raktáron, szállítási idő: 20-60 munkanap
Cikkszám
259506
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek