Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Labdába zárható mini Pokemon figura - Sylveon
Labdába zárható mini Pokemon figura - Sylveon
5 990 Ft

Labdába zárható mini Pokemon figura - Sylveon

Pokemon labdába zárható mini Pokemon figura - Sylveon. A labda kb 10 cm, nyitható és zárható, a figura kb 6 cm.


Foxpost csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
MPL Posta csomagautomatába szállítás: 1490 Ft.
Házhoz szállítás futárszolgálattal: 2590 Ft.
MPL Postán maradó csomag: 2290 Ft.
MPL Posta Ponta szállítás - MOL kutak és COOP üzletek: 2290 Ft.
25000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

5 990 Ft
Részletek

Sylveon egy fejlett forma, amelyet Eevee elérhet a Pokémon sorozatban bizonyos körülmények között való fejlődés során. Sylveon a Fairy-típusú Pokémonok közé tartozik, és az Eevee speciális fejlesztése a Pokémon X és Y játékokban jelent meg először.

Sylveon fejlődéséhez speciális módszerre van szükség. Az Eevee fejlesztéséhez Fairy-típusúvá kell válnia, amelyet a Pokémon Affection System, azaz az érzelmek rendszere befolyásol. Ebben az esetben az Eevee-nek magas érzelmi szinttel kell rendelkeznie a fejlesztéshez, amihez a játékosnak ápolnia és gondoskodnia kell az Eevee-ről, hogy fejlődése során elérje ezt a speciális formát.

Sylveon megjelenése különleges, jellemzői között szerepelnek a nagy, színes szalagok, amelyek a testén láthatók, és ami egyedi megjelenést kölcsönöz neki. A Sylveon látszólagosan bájos kinézete és Fairy-típusú képességei miatt kedvelt a Pokémon rajongók körében.

A Sylveon azóta más Pokémon játékokban és médiumokban is feltűnt, és a Fairy-típusú Pokémonok között egyik ikonikus és kedvelt választás lett a Pokémon sorozat kedvelői körében.

Adatok
Kategória
Pokemon Pikachu
Gyártó
Egyéb
Korosztály
3 éves kortól
Ár
5990 Ft.
Állapot
Új
Raktár
Külső raktáron, várható beszerzési és szállítási idő 15 munkanap
Cikkszám
454259
Hasonló termékek