Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Lego Harry Potter Years 1-4 Ps3 játék
Lego Harry Potter Years 1-4 Ps3 játék
15 000 Ft

Lego Harry Potter Years 1-4 Ps3 játék

Lego Harry Potter Years 1-4 Ps3 játék
Lego Harry Potter Years 1-4 Ps3 játék

Lego Harry Potter Years 1-4 Ps3 játék, használt, ellenőrzött minőség.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
15 000 Ft
Részletek

A LEGO Harry Potter: Years 1-4 egy kalandjáték, melyet a Traveller's Tales fejlesztett és a Warner Bros. Interactive Entertainment adott ki. A játékot eredetileg 2010-ben jelentették meg különböző platformokon, köztük a PlayStation 3-on is. A játék a Harry Potter könyv- és filmuniverzum alapján készült, de a LEGO játéksorozat jellegzetes humorával és építőkocka-stílusával.

A játék a Harry Potter-sorozat első négy évét követi nyomon, vagyis a varázsló diákéveit a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában. A játékosok LEGO figurákként irányíthatják Harryt, Hermionét, Ron-t és más ismert karaktereket, miközben felfedezik a Roxfort iskolát, részt vesznek órákon és küzdenek meg különböző varázslényekkel és gonosz erőkkel.

A LEGO Harry Potter: Years 1-4 játékot kooperatív módban is játszhatják a játékosok, ami lehetővé teszi két személyes egyidejű játékot. A játék során a játékosoknak fel kell oldaniuk különféle rejtvényeket, gyűjteniük kell LEGO tégla elemeket, és részt kell venniük a történet kulcsfontosságú eseményeiben, mindezt humoros LEGO-stílusban.

Adatok
Kategória
Ps3 játékok (használt)
Gyártó
Traveller's Tales
Korosztály
10 éves kortól
Ár
15000 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
415831
Hasonló termékek