Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Lego Harry Potter Years 5-7 Ps3 játék
Lego Harry Potter Years 5-7 Ps3 játék
19 500 Ft

Lego Harry Potter Years 5-7 Ps3 játék

Lego Harry Potter Years 5-7 Ps3 játék
Lego Harry Potter Years 5-7 Ps3 játék

Lego Harry Potter Years 5-7 Ps3 játék. Használt, ellenőrzött minőség.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
19 500 Ft
Részletek

A LEGO Harry Potter: Years 5-7 egy videojáték, amely a híres Harry Potter könyv- és filmuniverzum alapján készült. A játékot a Traveller's Tales fejlesztette és a Warner Bros. Interactive Entertainment adta ki. A játék a LEGO stílusát követi, ahol a karakterek és környezet LEGO építőkockákból vannak összerakva.

Ez a játék a Harry Potter-sorozat utolsó három évét (Az Ébredő Erő, a Félvér Herceg és a Halál ereklyéi) dolgozza fel, és lehetőséget ad a játékosoknak, hogy átéljék a történeteket LEGO karakterekként és környezetekként. A játék során a játékosok varázsolhatnak, küzdenek a sötét varázslókkal és más ellenségekkel, és megoldanak különböző rejtvényeket. A játék során a játékosok számos ismert karakterrel találkoznak, beleértve Harryt, Hermionét, Ront, Dumbledoret és sok más karaktert.

A játék kooperatív módot is támogat, ami lehetővé teszi két játékosnak, hogy együtt játszhasson a történeten keresztül. A LEGO Harry Potter: Years 5-7 több platformon is elérhető, beleértve a PlayStation 3-at is.

Adatok
Kategória
Ps3 játékok (használt)
Gyártó
Traveller's Tales
Korosztály
10 éves kortól
Ár
19500 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
292966
Hasonló termékek