Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Lego Indiana Jones - The original adventures Ps3 játék
Lego Indiana Jones - The original adventures Ps3 játék
12 500 Ft

Lego Indiana Jones - The original adventures Ps3 játék

Lego Indiana Jones - The original adventures Ps3 játék
Lego Indiana Jones - The original adventures Ps3 játék

Lego Indiana Jones - The original adventures Ps3 játék, használt, ellenőrzött minőség.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
12 500 Ft
Részletek

A "Lego Indiana Jones: The Original Adventures" egy akció-kaland videojáték, amelyet a Traveller's Tales fejlesztett és a LucasArts adott ki. A játék 2008-ban jelent meg, és a Lego-játékok sorozatának része. A PS3-as verzió a PlayStation 3 konzolra készült, de elérhető más platformokon is.

A játék a híres Indiana Jones filmsorozaton alapul, de a Lego-játékok jellegzetes humorral és Lego-elemeivel ötvözi az eseményeket. A történet a "Csontvázak völgye", az "Indiana Jones és a veszélyes vadászat" és az "Indiana Jones - Az utolsó kereszteslovag" filmeket öleli fel, mindezt Lego-játékelemekkel és karakterekkel.

A Lego-játékok jellemzője, hogy a játékosok építhetnek, szétszedhetnek és manipulálhatnak különböző Lego-objektumokat a játékvilágban. A játék során a játékosok különböző karaktereket irányíthatnak, mindegyiknek saját képességei és tulajdonságai vannak, és ezekre a képességekre van szükség a különböző rejtvények és kihívások megoldásához.

A "Lego Indiana Jones: The Original Adventures" kooperatív módot is kínál, így két játékos együtt játszhatja végig a történetet. A játék különböző helyszíneken játszódik, és a játékosoknak számos különféle kihívással és ellenséggel kell szembenézniük.

Mint minden Lego-játék, a "Lego Indiana Jones: The Original Adventures" ismert a könnyen hozzáférhető játékmenetről, a humoros megközelítésről és a sokoldalú karakterekről. A játékot kifejezetten a fiatalabb és idősebb játékosok számára tervezték, így a családok is együtt élvezhetik a kalandot.

Adatok
Kategória
Ps2 játékok (használt)
Gyártó
Traveller's Tales
Korosztály
10 éves kortól
Ár
12500 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
689112
Hasonló termékek