Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Válogass többszáz érdekes gyerekjáték, anime termék, ajándéktárgy, PC - és konzoljáték között!

Lego Jurassic World Ps3 játék
Lego Jurassic World Ps3 játék
10 500 Ft

Lego Jurassic World Ps3 játék

Lego Jurassic World Ps3 játék
Lego Jurassic World Ps3 játék

Lego Jurassic World Ps3 játék, használt, ellenőrzött minőség.


  • Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1500 Ft.
  • Ez a termék beszállítói raktárról érhető el.
  • Szállítási idő: 15 munkanap
  • Várható kézbesítés: 2024.03.12.
Rendelhető
10 500 Ft
Részletek

A "LEGO Jurassic World" egy akció-kaland videojáték, amelyet a TT Fusion fejlesztett és a Warner Bros. Interactive Entertainment adott ki. A játék 2015-ben jelent meg, és elérhető számos platformon, köztük a PlayStation 3-on is.

A játék a Jurassic Park és a Jurassic World filmsorozat eseményeit dolgozza fel, de LEGO karakterekkel és humorral van kivitelezve. A játékban a játékosok felfedezhetik a Jurassic Park és Jurassic World szigeteit, részt vehetnek különböző küldetésekben és megoldhatnak különféle rejtvényeket.

A játékban játszható karakterek között szerepelnek olyan ikonikus karakterek, mint Alan Grant, Ellie Sattler, Owen Grady és Claire Dearing. A LEGO-játékokra jellemző módon a karakterek saját egyedi képességekkel rendelkeznek, amelyeket fel lehet használni a játék során.

A "LEGO Jurassic World" lehetőséget kínál a kooperatív többjátékos módra is, így a játékosok barátaikkal együtt játszhatnak. A játék emellett humoros stílusban közelíti meg a Jurassic Park és Jurassic World filmek eseményeit, és a LEGO-játékokra jellemző karakteres humorral van fűszerezve.

Adatok
Kategória
Ps3 játékok (használt)
Gyártó
TT Games
Korosztály
10 éves kortól
Ár
10500 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Beszállítói raktáron, beszerzési és szállítási idő: 15 munkanap
Cikkszám
410154
Hasonló termékek